img

DreamWorks Dragons – Így kalandozz a sárkányoddal

Kicsik és nagyok egyaránt örülhetnek, mert megjelent a DreamWorks Dragons: Legends of the Nine Realms, a népszerű animációs sorozat alapján készült videójáték!

Akarsz hallani egy vadonatúj történetet a DreamWorks Dragons sárkányos világából? Egy történetet, amely egy rejtett világban játszódik a Föld belsejében? Akkor a Legends of the Nine Realms a te játékod, ugyanis megérkezett az eddigi leglátványosabb adaptáció a DreamWorks Dragons animációs sorozatából! Amikor egy üstökös túl közel halad el a bolygó mellett, a sárkányok békés világának egyensúlya felborul. Csak te mentheted meg ezt a gyönyörű tájat, különleges képességű sárkányaiddal!

A kaland során új, eddig fel nem fedezett világokat járhatsz be, és egyedi képességeiddel győzheted le a rád váró akadályokat. Használd a sárkány sebességét, farokcsapását és karmait az ellenség legyőzéséhez, és küzdj meg gigantikus sárkányokkal is! Thunder és barátai a harcok során szinteket lépnek, egyre erősebbé válnak, és új képességeket nyitnak meg, hogy végül a legnagyobb harcosokká váljanak. Csak te vagy képes visszahozni a békét a jég, a tűz és a sötétség világába. Minden sárkány sorsa tőled függ!

Látványos grafikájával, könnyen tanulható irányításával és változatos kihívásaival a DreamWorks Dragons: Legends of the Nine Realms garantált szórakozást garantál kicsiknek és nagyoknak egyaránt. Karakterfejlesztési lehetőségeivel a szerepjátékok alapjait is bemutatja a fiatalabb korosztálynak, akik így egy szórakoztató, tartalmas játékot kapnak.

Mutasd meg, hogy benned is egy igazi sárkány lapul, és kalandozz az Outright Games csodálatos játékával már ma! A DreamWorks Dragons: Legends of the Nine Realms kapható PS4-re, PS5-re, Xbox konzolokra és Nintendo Switch-re. Megtalálod üzleteinkben és webáruházunkban!



További tartalom betöltése.