img

A Dragon Age Inquisition az év RPG-je

Folytatódik a Bioware népszerű fantasy szerepjátéka, amelyben ismét Thedas problémáktól hemzsegő vidékein kalandozhatunk, ahol ezúttal is a sötétség erői, a belviszályok és az óriási háborúk keserítik meg a lakosság nyugalmát.

Az alábbiakban minden részletet megtudhatsz a játékról!

A Dragon Age Inquisitionben az lesz a feladatunk, hogy főhősünk oldalán ellátogassunk Thedas legeldugottabb zugaiba is annak érdekében, hogy felállítsunk egy olyan ütőképes hadsereget, amely képes lehet ismét békét és nyugalmat hozni ebbe a felfordult fantáziavilágba. A régi rajongóknak jó hír, hogy mindezt a franchise első epizódjában megismert klasszikus szerepjátékos formában tehetjük majd meg, aminek köszönhetően a történetre éppen akkora hangsúly helyeződik majd, mint magukra az összecsapásokra.

Természetesen ez még nem jelenti azt, hogy a Dragon Age Inquisition teljes egészében háttérbe szorítja a harcokat, sőt mi több, a tonnányi fő- és mellékküldetés többsége garantált összecsapásokkal végződik majd, amiket kis különítményünk oldalán, a mi irányításunkkal vezényelhetünk le. A harcok során számít majd, hogy csapatunk tagjai milyen kaszt szülöttei, milyen fejlettségi szinten állnak és milyen felszerelésekkel rendelkeznek. Ennek megfelelően a történet során nemcsak magunkat, hanem társainkat is folyamatosan fejleszthetjük, amire nagy szükség is lesz ahhoz, hogy teljesíthessük céljainkat!

Rendeld meg a játékot még ma, hogy már a megjelenés napján csatlakozhass a Dragon Age Inqusition csodálatos kalandjaihoz – méghozzá PC-n és újgenerációs konzolokon lélegzetelállítóan szép grafika társaságában. Az alapkiadás mellett ráadásul a Deluxe Editiont is választhatod, amelyben tonnányi letölthető extratartalom vár rád, így a fegyverek, továbbá a játék zenéi mellett egy teljes páncélzat, valamint többek közt egy szívós hátasló is.

Ha a játékkal kapcsolatos legfrissebb hírekre vágysz, csatlakozz Facebook oldalunkhoz, ahol egy több mint 20 ezer főt számláló aktív gamer-közösség is vár rád!



További tartalom betöltése.