img

Gyaluld le a pokol démonait a DOOM-ban

Újabb epizóddal tért vissza közénk az FPS-játékok ősatyjaként számon tartott DOOM-sorozat, amelynek legújabb része ismét megmutatja nekünk, hogy mi fán is teremnek a hamisíthatatlan belsőnézetes akciójátékok.

A szimplán DOOM címre keresztelt aktuális rész ennek köszönhetően ezúttal is igazán klasszikus megvalósítással, ellenben modern grafikával kínálja számunkra a pokoli összecsapásokat a legfélelmetesebb démonseregek ellen. A játékban ebből kifolyólag újfent a brutális tempójú, izgalmas harcoké lesz a főszerep, amelyek során egyre erősebb és egyre változatosabb démonokkal és túlvilági főellenfelekkel mérhetjük majd össze tudásunkat, illetve fegyvereink tűzerejét a gondosan felépített, lineáris pályákon.

...a brutális tempójú, izgalmas összecsapásoké a főszerep...

A DOOM ezúttal sem követel tőlünk filozófiai és logikus gondolkodást, inkább csak féktelen agressziót és páratlan reflexeket, hiszen a pályákra lépve csak meg kell ragadnunk a fegyvert, és addig tüzelni ellenfeleinkre, amíg van nálunk elég muníció. A játékban az FPS-ek, illetve a sorozat sajátosságai mellett természetesen rengeteg újdonság is vár ránk, így a vadonatúj pályák, fegyverek és ellenfelek mellett csodaszép grafika és minden eddiginél összetettebb multiplayer élmények.

Ha szeretnél csatlakozni a DOOM legnagyobb ütközeteihez, rendeld meg a játékot még ma, és ezért cserébe a készlet erejéig egy ajándékkal jutalmazunk meg téged a Demon Multiplayer Pack képében.

Csatlakozz te is Facebook oldalunkhoz, ahol egy aktív gamer-közösség mellett a játékkal kapcsolatos legfrissebb hírek várnak rád!

 



További tartalom betöltése.