img

DOOM Eternal – Dúld fel a Poklot!

Megjelent az id Software legendás FPS sorozatának legújabb része! A 2016-os DOOM folytatása, a DOOM Eternal mindenből többet és jobbat kínál.

A videojáték-történelem egyik legismertebb sorozata a DOOM, amely elsőként 1993-ban hódította meg a játékosokat (és rémisztette meg a szülőket), majd több kiegészítőt és folytatást is kapott. A 2016-os, elképesztően látványos és népszerű DOOM reboot után megérkezett a közvetlen folytatás, a DOOM Eternal, egyenesen az id Software boszorkánykonyhájából.

Ebben a játékban a Pokol szörnyei már teljesen ellepték a Naprendszert, így a főhősnek, a DOOM Slayernek már nem a Marson, hanem a Földön és más holdakon kell felvennie a harcot a démonokkal szemben. Ez arra is lehetőséget teremt, hogy még jobban megismerjük a DOOM univerzumot, az emberiség és a szörnyek harcát, és még változatosabb helyszíneket járjunk be. A vörös bolygó és szűk folyosók után a romos Föld, fagyott holdak és más egzotikus helyszínek szerepelnek a történetben. A kampány ezúttal hosszabb, keményebb és változatosabb is, mint korábban bármikor.

Az új történet és helyszínek mellé új fegyverek és képességek is dukálnak. Sokat fejlődött például a mozgás – főhősünkkel immár képesek vagyunk a dupla ugrás, a falon mászás, a korlátokon átlendülés és más extra képességek előnyeit kihasználni, és így fedezni fel a minden korábbinál nagyobb és vertikálisabb térképeket. A többféle démon ellen erősebb és fejleszthető fegyvereket, ultraerős shotgunt, csáklyavetőt és más páncélképességeket vethetünk be, ezáltal a harc még intenzívebb, erőszakosabb és gyorsabb. Öld meg a démonokat különféleképp, hogy további lőszert, páncélt vagy életerőt szerezz!

A nagyszabású egyjátékos kampány mellett az online multiplayer is megújult. Bemutatkozik egy új, 2v1 mód, ahol két démon vadászik egy Slayerre – vagy fordítva? Próbáld ki mindkét oldalt, és győzd le ellenfeleidet az online arénákban tűzerővel, furfanggal és speciális képességekkel. Bármelyik módot is választod, élvezheted a DOOM Eternal extrém látványos grafikáját 60 fps-sel, akár 4K felbontásban is!

A DOOM Eternal 2020. március 20-tól kapható üzleteinkben is webáruházunkban, normál és Deluxe változatban is. Szerezd meg most PC-re, PS4-re vagy Xbox One-ra!



További tartalom betöltése.