img

[LEZÁRULT] Dixit Facebook nyereményjáték

Játssz velünk Facebook oldalunkon ezen a hétvégén, és megnyerheted a Dixit társasjátékot. Egy olyan kalandban lehet részed, aminek csak a fantázia szab határt!

December 7-től 10-ig (péntektől hétfőig) új nyereményjátékra hívjuk Facebook oldalunk követőit. A játék tétje a Dixit, egy olyan kártyajáték, amely a fantáziára, és a többiek ismeretére helyezi a hangsúlyt.

Minden kép egy történetet mond el, de vajon a te kezedben lévő kártyák miről mesélnek? A Dixitben minden játékos kiválaszt egyet a gyönyörűen illusztrált kártyák közül, és elregél róla egy történetet. A többiek pedig megpróbálják kitalálni, melyik volt az adott kártya. Egy jó hangulatú, könnyen megérthető szabályokkal rendelkező, fantáziadús játék, amely beindítja a képzelőerőt kicsik és nagyok számára is.

A gyönyörű játék legújabb kiadását most Te is megnyerheted, ha velünk játszol Facebook oldalunkon. Nincs más dolgod, mint válaszolni a feltett kérdésre december 10. (hétfő) délig, és reménykedni a szerencsében. A te karácsonyfád alatt is ott lehet ez a csodaszép ajándék!



További tartalom betöltése.