img

Merülj el a Star Wars univerzumában a Disney Infinity 3.0-val

A Csillagok Háborúja mozifilmek csodálatos univerzumát fedezhetjük fel a Disney Infinity-sorozat legújabb epizódjában, amely ezúttal egy minden eddiginél tartalmasabb egyjátékos- és kooperatív kampánnyal repít el minket egy messzi-messzi galaxisba.

Az alábbiakban minden részletet megtudhatsz a játékról!

A Disney Infinity 3.0 Edition Star Wars mindezt két különálló sztorival biztosítja számunkra, amelyek közül a Twilight of the Republic az előzménytrilógia idejébe repít el minket, miközben a Rise Against the Empire az eredeti trilógiát veszi alapul, de a decemberben érkező mozifilm idején egy ahhoz kapcsolódó kampánnyal is bővül majd a játék. A korábbi részekhez hasonlóan ezúttal is rengeteg gyűjthető figura segítségével gondoskodhatunk az új tartalmakról és az extra kalandokról, ennek megfelelően Leia hercegnőt, Luke Skywalkert, Darth Vadert, Han Solot, de akár még Chewbaccat is irányításunk alá vehetjük majd.

Az előző két rész kedvelői régi ismerősként köszönthetik a Disney Infinity 3.0 Edition Star Wars keretein belül a játékmenet sajátosságait, hiszen ezúttal is óriási szerep jut az akcióknak, a versenyeknek, valamint az ügyességi- és logikai fejtörőknek. Ebből kifolyólag felfedezhetjük a filmekből ismert helyszíneket, részesei lehetünk óriási fénykard-csatáknak, uralhatjuk az Erőt, de száguldozhatunk olyan űrjárgányokon is, mint a legendás Millennium Falcon.

Rendeld meg a játékot és éld át a Star Wars univerzum legkülönfélébb kalandjait. Válaszd a Starter Pack-kot, és az alapjáték mellett rögtön két figurával gazdagíthatod gyűjteményedet!

Ha a játékkal kapcsolatos legfrissebb hírekre vágysz, csatlakozz Facebook-oldalunkhoz, ahol egy aktív gamer-közösség tagja is lehetsz!



További tartalom betöltése.