img

Rally versenyzés mesterfokon a Dirt Rallyval

Végre te is megtapasztalhatod a virtuális rallyzás élményének legmagasabb szintjét, a Dirt Rally Legend Edition ugyanis egy igazi szimulátorként páratlan realizmussal tálalja a sárdagasztással egybekötött száguldozást.

A Codemasters legendás sorozatának gyökereihez visszarepítő alkotással igazi rally-hangulatot varázsolhatsz a képernyőre, méghozzá negyvennél is több ikonikus, ezáltal klasszikus és modern járművel a középpontban, amelyek a sportág minden korszakát képesek lesznek felidézni előttünk. A Dirt Rally ezen túlmenően több mint 70 helyszínt kínál a versenyekhez, így eljuthatunk Wales-be, Görögországba, de még Monte Carlóba is, hogy aszfaltos úton, óriási sárban vagy homokos és havas szakaszokon mérhessük össze tudásunkat másokkal.

"...akár barátainkat vagy másokat is kihívhatunk egy kis rivalizálásra..."

A játékban a FIA World Rallycross összes hivatalos tartalmát megtalálhatjuk, a különféle bajnokságok mellett pedig számtalan játékmódban tehetjük próbára magunkat, sőt a multiplayernek köszönhetően akár barátainkat vagy másokat is kihívhatunk egy kis rivalizálásra. Mivel a Dirt Rally Legend Edition egy vérbeli szimulátor, ezért az autók valószerű viselkedése mellett maximális testre szabhatóság, fejleszthetőség és tuning is vár ránk annak érdekében, hogy kiválasztott autónkat egyre jobbá tegyük, illetve mindig az aktuális pálya követelményeihez igazíthassuk.

Rendeld meg a játékot még ma és éld át a Colin McRae Rally szellemi utódja által nyújtott élményeket.

Csatlakozz Facebook oldalunkhoz, ha szeretnél mindig elsők között értesülni a játékkal kapcsolatos legfrissebb hírekről, és ezen kívül egy aktív gamer-közösséghez is tartoznál!



További tartalom betöltése.