img

DIRT 5 – Sárdagasztás!

A játéktermek hangulatát varázsolja a tévék képernyőjére a DIRT 5, a Codemasters új off-road versenyes játéka. Már kapható PS4-re és Xbox One-ra!

Megjelent a DIRT 5, a brit Codemasters népszerű ralijáték-sorozatának legújabb része, amely szebb, változatosabb és őrültebb, mint korábban bármikor! Ülj be a legvadabb és leghíresebb off-road autók volánja mögé, és vegyél részt az eddigi legepikusabb versenyeken, ahol az ellenfelek mellett az időjárási elemekkel is meg kell küzdened!

A Codemasters fejlesztőcsapata, amely stúdiónak korábban a Driveclub és az OnRush játékokat is köszönhettük, most még feljebb csavarja a játéktermi hangulatot. Színes, egzotikus helyszíneken küzdhetsz a győzelemért több, mint 100 karrier versenyen. Hívd ki a legnagyobb off-road bajnokokat, és győzd le őket az egymás elleni csatákban! Száguldj olyan gyönyörű tájakon, mint a dús brazil dzsungel, a hóviharos Norvégia, az Egyesült Államok befagyott folyói, a marokkói sivatag, és még sok más. Éjszaka vagy nappal, jó időben vagy viharban, a buli és a verseny sohasem áll le!

A karrier mellett saját festéseket is készíthetsz az autókra, sőt a beépített Playgrounds módban saját arénát is tervezhetsz, amit aztán megoszthatsz a közösséggel, platformtól függetlenül. Töltsd le mások munkáit, és próbáld megdönteni a legjobb időket, vagy építsd meg álmaid versenypályáját ezzel a könnyen használható, áramvonalas szerkesztővel.

A DIRT 5 már kapható üzleteinkben és webshopunkban PS4-re és Xbox One-ra. Vedd meg most, és frissítsd ingyen a következő generációs változatokra (PS5, Xbox Series X|S), amint váltasz! Ne hagyd ki az év legbulisabb autós játékát, ez a parti csak rád vár!További tartalom betöltése.