img

Digitális PlayStation játékok – Lemez nélküli szórakozás

A digitális PlayStation játékok praktikus és azonnali kikapcsolódást kínálnak bármikor, lemezek nélkül. Ismerd meg őket te is!

A PlayStation ökoszisztéma ma már lehetővé teszi, hogy a játékok nemcsak lemezen, hanem digitális formában is elérhetőek legyenek. Ez ideális megoldás azoknak, akik nem szeretnének lemezekkel vesződni, vagy a játékok dobozát tárolni, esetleg lemezt cserélni egy másik játék elindításához, és természetesen azoknak, akik digitális (tehát lemezmeghajtó nélküli) PlayStation 5 konzollal rendelkeznek. Jó hír, hogy a Konzolvilágnál PlayStation játékok széles kínálata szerezhető meg digitális kód formájában.

A digitális játékok előnye sokrétű. Először is, nem szükséges őket külön lemezről telepíteni, hanem azonnal és bármikor letölthető a legfrissebb változatuk a PlayStation Store-ból. A játékok indításához nincs szükség lemezre, azok mindig indításra készen várakoznak a konzolon. Minden digitális játék a PlayStation-fiókodhoz kötődik, így azokat akár törlés után is bármikor újra letöltheted. Digitális játékokkal egyszerűbb az élet, gyorsabban beléphetsz a kalandokba. A Konzolvilágnál a digitális konzolok tulajdonosai is beszerezhetik kedvenc címeiket egyszerűen, letöltőkód formájában.

Ha digitális játékot vásárolsz nálunk, akkor egy egyedi kódot (tokent) kapsz, melyet a https://www.konzolvilag.hu/digitalis-token-bevaltas oldalon érvényesíthetsz. Az érvényesített kód egy PlayStation letöltőkódot ad cserébe, amit a PlayStation Store-ban válthatsz be konzolon vagy az áruház online felületén, a PlayStation-fiókoddal bejelentkezve. A kód beváltása után a játék automatikusan letöltődik a konzolra, és azonnal indítható, nincs szükség lemezről való telepítésre!

Élvezd te is a digitális játékok előnyeit! Gyors, praktikus és modern megoldás, amely minden PlayStation 4 és PlayStation 5 játékos számára tökéletes megoldás. Válogass kínálatunkban a digitális PlayStation játékok között, és vásárold meg őket néhány kattintással, vagy keresd őket üzleteinkben.



További tartalom betöltése.