img

Devil May Cry 5 – Indul a démonvadászat

A mai naptól elérhető a Devil May Cry 5, a Capcom legújabb akciójátéka PC, PS4 és Xbox One platformokra, és úgy tűnik, megérte várni rá!

Szinte hihetetlen, de több, mint tíz évet kellett várni a legújabb, számozott Devil May Cry epizódra! A japán Capcom végre megörvendeztetett bennünket az ötödik résszel, ami a sorozat talán legjobb darabja lett! Fotorealisztikus grafika, tükörsima 60 fps játékmenet és extrém látványos akciók tarkítják az év egyik legjobb akciójátékát!

A Devil May Cry 5-ben Nero már saját démonvadász céget alapított, amit egy mikrobuszból irányít, így járja a világot, és tesz pontot az inváziók végére. Közben Dante is felbukkan, akit egy rejtélyes alak, V bíz meg különleges feladattal. A játékban mindhárom főszereplő játszható karakter, akiket színes, vicces és életteli mellékszereplők segítenek a kaland során. A gyönyörű és hatalmas pályák végén óriási főellenségek várnak, akik legyőzése minden tudásunkat próbára teszi!

Természetesen visszatér a Devil May Cry sorozatra jellemző gyors harcrendszer, a látványos kombók, amiket Nero új, bionikus műkarjával is kiegészíthet, amelynek számos egyedi és fejleszthető képessége van. A játék teljes mértékben szakít az anime jelleggel, és az „RE” grafikus motor teljes erejét kihasználva (PC-n és erősebb konzolokon akár 4K felbontásban is!) lenyűgöző, fotorealisztikus látványt tár elénk. A terep és a karakterek kidolgozása még soha nem volt ennyire élethű! Ez minden idők legszebb, és egyik legizgalmasabb Devil May Cry epizódja, amit a rajongók nem hagyhatnak ki.

A Devil May Cry 5 március 8-tól kapható PC-re, PS4-re és Xbox One-ra. Keresd üzleteinkben és webáruházunkban, és vesd bele magad az év egyik legzúzósabb kalandjába!



További tartalom betöltése.