img

Deus Ex Mankind Divided megjelenés és előrendelés

Hamarosan újra elveszhetünk egy kicsit a legendás Deus Ex-sorozat sajátos univerzumában, így Adam Jensen oldalán megismerhetjük a távoli jövő problémáit egy olyan világban, ahol az augmentált végtagok, a robotok vagy a jelenleg futurisztikusnak számító dolgok a lehető legtermészetesebbnek hatnak.

A Deus Ex Mankind Divided a közvetlen előd eseményei után mintegy két teljes esztendővel, 2029-ben veszi fel a történet fonalát. Főhősünk az Interpol egyik utódjánál arra használja fel képességeit és tapasztalatait, hogy a világot megszabadítsa a terrorizmustól. Egy nap azonban ráeszmél arra, hogy bizonyos feladatokat csak úgy teljesíthet, ha szembemegy a saját elveivel, így a történet során folyamatosan döntések elé kényszerül, és csak rajtunk múlik majd, hogy milyen irányba tereljük tovább a cselekményt.

"...most végre megtapasztalhatjuk a totális szabadságot..."

A legújabb Deus Ex továbbra is a belsőnézetes akció-szerepjátékok nyomvonalán halad, amelyben a vad tűzharcok mellett fontos szerep jut döntéseink mellett a fejlődési rendszernek, a lopakodásnak, valamint a különféle augmentált testrészeknek is, amelyek révén akár egy komplett szuperkatona is válhat majd belőlünk. A Deus Ex Mankind Divided berkein belül most végre megtapasztalhatjuk a totális szabadságot, ezáltal csak rajtunk múlik majd, hogy lopakodva hajtjuk végre a küldetéseket - harc nélkül, a számítógépes hálózatok feltörésével -, esetleg ajtóstul rontunk a házba, és augmentációink kihasználásával vagy fejleszthető fegyvereink által öljük halomra ellenfeleinket.

Rendeld elő a Deus Ex Mankind Divided-et még ma, és kalandozz újra Adam Jensen oldalán ebben a különleges sci-fi világban már a megjelenés napján! Válaszd ehhez a Day One Edition-t, amihez extra küldetéseket, digitális könyveket és egyéb extrákat zsebelhetsz be, vagy csapj le a Steelbook Edition-re, amihez ezen felül még egy fémdobozt is a gyűjteményedbe illeszthetsz.

Ha mindez nem lenne elég, a játékhoz elérhető a Collector's Edition is, amelyhez Adam 23 centiméteres figurája mellett hozzáférhetsz egy limitált kiadású fémdobozhoz, egy művészeti könyvhöz, valamint az extra in-game tartalmak mellett az összes későbbiekben megjelenő DLC csomaghoz is.

Ha a játékkal kapcsolatos legfrissebb hírekre vágysz, csatlakozz Facebook oldalunkhoz, ahol egy aktív gamer-közösség tagja is lehetsz!



További tartalom betöltése.