img

Megérkezett a Destiny The Taken King

Ha eddig kimaradt volna az életedből a Halo-sorozat megálmodóinak legújabb alkotása, akkor itt az idő, hogy egy minden eddiginél tartalmasabb kiadásban juthass hozzá a Destiny-hez, avagy az utóbbi évek egyik legjobb online FPS-játékához.

Az alábbiakban minden részletet megtudhatsz a játékról!

A Destiny The Taken King Legendary Edition a tartalmat tekintve a többszörös Év Játéka díjjal kitüntetett – és számtalan egyéb elismerést bezsebelt – alapjáték mellett a megjelenés napján elérhető összes bővítményt tartalmazza, így a Dark Below és a House of Wolves mellett a The Taken King címre keresztelt legújabb kiegészítőt is.

Ennek köszönhetően most rengeteg extra tartalommal, és egy teljes játéknyi új kalanddal válhatsz az emberiség őrzőinek tagjává.

A Bungie legújabb alkotásában ugyanis egy idegen invázió utáni Földön járunk, és miközben az emberiség az utolsó összecsapásait vívja az idegenekkel, a legbátrabbak úgy döntenek, hogy egy mindent elsöprő, végső rohamra indulnak, ami visszaszoríthatja a betolakodókat.

Csatlakozz te is az ellenálláshoz, fejlődj, harcolj, védd meg a Föld utolsó védőbástyáját, mindeközben pedig szerezz olyan utolérhetetlen és utánozhatatlan többjátékos élményeket, amelyek eddig csak az MMO-kban vártak rád.

Rendeld meg a játékot még ma, és légy részese az emberiség utolsó nagy háborújának – most rengeteg extra tartalom társaságában!

Ha még többre vágysz, válaszd a gyűjtői kiadást, amelyben további bővítmények mellett többek között egy Strange Coin replikát, egy fémdobozt, valamint egy Cayde-6 személyes feljegyzéseit és illusztrációit tartalmazó könyvet is találhatsz.

Ha a játékkal kapcsolatos legfrissebb hírekre vagy kíváncsi, csatlakozz Facebook oldalunkhoz, ahol egy aktív gamer-közösség tagja is lehetsz!



További tartalom betöltése.