img

[LEZÁRULT] Days Gone Facebook és Instagram nyereményjáték

Megjelent az idei év első nagy PS4 exkluzív játéka, a Days Gone. Ebből az alkalomból ezen a hétvégén egy, a játékhoz tartozó ereklyét nyerhetsz, ha velünk játszol!

A Sony Bend Studio legújabb játéka, a Days Gone megjelent PS4-re, ezzel kezdetét vette a 2019-es exkluzív szezon a Sony konzolján is. A Days Gone egy nyílt világú túlélő-akciójáték, amely a zombi apokalipszis utáni Oregon államban játszódik. Főhőse Deacon St. John, egykori veterán katona, aki motorjával járja a vidéket, és próbál életben maradni, de súlyos döntéseket is kell hoznia, amik hatással vannak nemcsak az ő, hanem mások életére is.

A Days Gone egy rendkívül látványos, nyílt világú, külső nézetes akciójáték telis-tele felfedeznivalókkal, küldetésekkel és gyönyörű tájakkal. Hogy a játék megjelenését még emlékezetesebbé tegyük, Facebook és Instagram oldalunkon nyereményjátékot indítottunk, amelynek keretében különleges Days Gone baseball sapkák nyerhetők!

Ezúttal sincs más dolgod, mint válaszolni a nyereményjátékos bejegyzésben feltett kérdésre, és válaszodban megjelölni egy barátodat is. A válaszadók között kerülnek kisorsolásra a Days Gone sapkák.

  • Nevezési határidő: április 29. (hétfő) 12:00 óra. Délután sorsolunk!

Játssz velünk, és indulj Oregonba, rendet tenni a zombik közé!



További tartalom betöltése.