img

Nézz szembe a halállal a Dark Souls II Scholar of the First Sin világában

A tavalyi év egyik legjobb, de garantáltan legnehezebb akciójátékát is utolérte az újgeneráció szele, ezáltal PS4-re és Xbox One-ra is megjelent a Dark Souls II – természetesen rengeteg extra tartalommal és megszépült küllemmel.

Az alábbiakban minden részletet megtudhatsz a játékról!

A Dark Souls II Scholar of the First Sin a sötét fantasy akciójátékok egyik legjobbikaként emberfeletti kihívások elé állítja a felhasználókat, akik egy szabadon bejárható világban, elhagyatott romok, várak és kietlen tájak felfedezése közben gonosz démonokkal, élőhalottakkal és akár még sárkányokkal is összemérhetik tudásukat.

Az új kiadásnak köszönhetően ráadásul az eddig tapasztalt élmények megsokszorozódnak, hiszen PC-n, PS4-en és Xbox One-on is felújított, nagyfelbontású grafika társaságában élhetjük át az eddigi kalandokat, sőt mi több, egy kicsivel többet is annál.

A Scholar of the First Sin ugyanis tartalmazza a korábban megjelent The Lost Crowns Trilogy mindhárom kiegészítőjét, aminek hála egy komplett kis kampánnyal bővíthetjük ki az eddigi tartalmat, méghozzá újabb karakterekkel, eseményekkel, felszerelésekkel és finomhangolt online multiplayerrel a középpontban.

Rendeld meg a játékot még ma és csatlakozz életed egyik legnehezebb és legsötétebb kalandjához, amely nemcsak szórakozást nyújt, hanem minden túlzás nélkül türelemre és fegyelemre is tanít!

Csatlakozz Facebook oldalunkhoz, ahol a játékkal kapcsolatos legfrissebb hírek mellett egy aktív gamer-közösség is vár rád!



További tartalom betöltése.