img

Cyberpunk 2077 – Night City már vár!

A nap, amire nagyon sokan vártak, elérkezett: megjelent a Cyberpunk 2077, a CD Projekt RED új, nagyszabású szerepjátéka PC-re, PS4-re és Xbox One-ra, magyar felirattal!

A Cyberpunk 2077 egy hatalmas, nagyszabású, nyílt világú szerepjáték a The Witcher 3: Wild Hunt alkotóitól, főszerepben egy törvényen kívüli zsoldossal, aki az örök élet forrását keresi. De a CD Projekt RED alkotása sok szempontból ennél is többet jelent. A világ egyik leginkább elismert és megbecsült fejlesztőcsapatának hosszú évek óta készülő munkája ez, amely minden tekintetben túlszárnyalja az eddigi open-world (nyílt világú) játékokat.

A kaland helyszíne Night City, és annak környéke, egy igazán sűrűn lakott, neonfényes cyberpunk város, tele karakterekkel és részletekkel – ehhez fogható videojáték világot még soha nem láthattunk. A főszereplő V (aki lehet férfi és nő is) egy kibernetikusan módosított katona és hacker, aki saját legendáját építi fel ebben a bűnös városban, miközben egy olyan mikrochipet keres, amely a legendák szerint halhatatlanságot biztosít viselőjének. Hogy megtalálja-e, az csak rajtad múlik.

Válassz három, teljesen eltérő életút közül. Indítsd a történetet a városon kívülről, Nomádként, vagy ugorj az események sűrűjébe Utcagyerekként, esetleg kezdj mindent felülről Nagyvállalati alkalmazottként. Bárhonnan is indulsz, utad során barátokat és ellenségeket szerzel, a küldetéseket pedig megoldhatod harccal, lövöldözéssel, lopakodással, hackeléssel, vagy ezek tetszőleges kombinációjával. Az biztos, hogy ez egy felejthetetlen, óriási kaland lesz, amely nemcsak az év, hanem egy egész generáció egyik meghatározó játéka lehet.

A Cyberpunk 2077 minden platformon magyar felirattal érhető el! Vásárold meg PC-re, PS4-re vagy Xbox One-ra. Természetesen az új konzolokon, PS5-ön és Xbox Series X|S-en is kiválóan játszható. Tedd még teljesebbé az élményt, és szerezd be a Cyberpunk 2077 Világa című gyönyörű könyvet is!

Night City már vár – add át magad te is a neonfények bűvöletének!



További tartalom betöltése.