img

Crash Team Racing – Újra tele a tank!

Crash Bandicoot és barátai újra rajtvonalhoz állnak, és tövig nyomják a gázt, mert megérkezett a legendás Crash Team Racing felújított kiadása, a Nitro-Fueled!

A világ egyik leghíresebb és legkedveltebb platformer hőse, Crash Bandicoot visszatért, és újra a volán mögé pattan! Végre megjelent a legendás Crash Team Racing felújított változata, Nitro-Fueled alcímmel, teljesen felújított grafikával, de az eredeti játékmenettel és lehetőségekkel.

Az új Crash Team Racing mindent tartalmaz, amit a klasszikus játékban megszerettünk: az összes pálya, szereplő, go-kart, felvehető bónuszok és játékmódok. Vannak viszont újdonságok is! Például vadonatúj járgányok, helyszínek és arénák a Crash Nitro-Kart játékból is. Mindezt teljesen felújított és átalakított, nagyfelbontású grafikával élvezhetjük, PS4 Pro és Xbox One X támogatással is, úgyhogy Crash világa még sohasem nézett ki ennyire jól. Nem kell többé egyedül sem játszani, hiszen az új Crash Team Racing az online multiplayert is támogatja. Akár 8 fős futamokban is részt vehetsz, de természetesen adott a helyi multiplayer lehetősége is, osztott képernyőn.



Szerezd meg a Crash Team Racing: Nitro-Fueled játékot akár már ma, PS4-re, Xbox One-ra vagy Nintendo Switch-re. Válaszd a különleges Nitros Oxide kiadást, amelyben az alapjáték mellett digtális extrák, karakter skinek és egy további gokart is helyet kapott. A csapat összeállt, induljon a buli!



További tartalom betöltése.