img

Crash Bandicoot N. Sane Trilogy – Hamarosan minden platformon

A tavaly nagy sikert aratott, felújított trilógia ezen a héten végre minden platform játékosai számára elérhetővé válik. Visszatér egy nagy legenda!

Idősebb játékosok biztosan emlékeznek rá, hogy az 1990-es években minden konzolgyártónak saját kabalája volt. A Segának ott volt Sonic the Hedgehog, a Nintendónak Mario, így a PlayStationnek is szüksége volt egy hasonló kaliberű figurára, akivel azonosítani lehet a platformot. Ő lett Crash Bandicoot, a Naughty Dog egyik első, igazán világsikert aratott karaktere! A 3D-s platformer jól tükrözte a PlayStation filozófiáját: a konkurens játékok síkbeli játékmenete helyett az úttörő produkció 3D-ben zajlott, valódi térbeli grafikával, profin animált, jópofa szereplőkkel. A Crash Bandicoot azonnal klasszikussá vált, és a sorozat éveken át a PlayStation első számú húzócíme volt.

Az 1996-os eredetit egy évvel később követte a második rész (Crash Bandicoot 2: Cortex Strikes Back), majd újabb esztendő elteltével megérkezett a ma már klasszikusként számon tartott trilógia harmadik felvonása is (Crash Bandicoot: Warped). Az egyes epizódok nemcsak grafikában fejlődtek, hanem játékmenetben is egyre változatosabbak lettek. Crash mellett később felbukkant a játékokban lánytestvére, Coco is. Minden jó sorozathoz kell egy megbízható főgonosz is, Crash örök ellenfele Dr. Neo Cortex, a világuralomra törő őrült tudós. Naná, hogy ebben minden alkalommal megakadályozzuk!

Csodálatos grafikájuk, összetett és komoly kihívást jelentő játékmenetük miatt a Crash Bandicoot játékokat a mai napig nagy tisztelet övezi, éppen ezért volt örömteli, hogy 2017-ben az egykori PlayStation kabala visszatért egy lenyűgöző, teljes mértékben felújított trilógiával, stílszerűen kizárólag PS4-re. A sorozat jogai ekkor viszont már az Activisionnél voltak, így volt rá remény, hogy később más platformokon is elérhetővé válik a gyűjtemény. Ez a nap pedig el is érkezett, hiszen június 29-től PC-n, Xbox One-on és Nintendo Switch-en is megjelenik a Crash Bandicoot N. Sane Trilogy! Három játék egyben, gyönyörű grafikával és modern funkciókkal (Xbox One-on X támogatással és Xbox Live achievementekkel). Így mindenki, aki annak idején szerette, vagy épp kihagyta ezeket a játékokat, most bármilyen gépen is játsszon, bepótolhatja őket.

Érdemes is, hiszen ezzel a gyűjteménnyel nem csak három játékot kapunk egyben, de mindez nagyon kedvező áron is kapható. Még nem késő előrendelni sem, aki így tesz, egy menő, színes tornazsákot is kap a játék mellé! PS4-re pedig most jelentős kedvezménnyel kapható ez az őrült trilógia, így senkinek nincs oka lemaradni róla. Crash újra hódít, pörögjünk hát rá!



További tartalom betöltése.