img

[LEZÁRULT] Concept Facebook nyereményjáték

Játssz velünk Facebook oldalunkon, és nyerd meg a vadonatúj Concept társasjáték egy példányát!

A videojátékok mellett egyre nagyobb keletje van a hagyományos társasjátékoknak is, amik nem az ügyességet, hanem az agytekervényeket dolgoztatják meg, és jó hangulatot varázsolnak minden társaságba. Az egyik legújabb kiadású, nagysikerű darab a Concept, amely egy több díjra jelölt, feladvány kitalálós játék.

A játék alapötlete nagyon egyszerű: különböző feladványokat kell kitalálni úgy, hogy csak a játék tábláján lévő ikonokra hagyatkozhatunk. A csapatok rendelkezésére színes kockák, egy kérdőjel és egy felkiáltójel áll, ezeket kell a feladványnak megfelelően elhelyezni a táblán. Amelyik csapat elsőként kitalálja, nyer. A Concept összesen több, mint ezer feladványt kínál, így szinte megunhatatlan szórakozást jelent mindenki számára.

Facebook oldalunkon most Te is megnyerheted ezt a csodás társasjátékot! Nincs más dolgunk, mint követni oldalunkat a https://www.facebook.com/konzolvilag/ címen, és ott a nyereményjátékos kép alatt válaszolni a feltett kérdésre. A játék december 17-én, hétfőn délig tart, utána sorsolunk.

Valakinek a karácsonyfája alá fog kerülni ez a gyönyörű játék – talán épp Te leszel az?



További tartalom betöltése.