img

Captain Tsubasa: Új bajnokok érkeztek

Visszatért a népszerű anime sorozat, a Captain Tsubasa egy új videojáték adaptációval PS4-re és Nintendo Switch-re. Induljon a meccs!

A Bandai Namco most először a nyugati játékosok számára is elérhetővé tette a népszerű Captain Tsubasa sorozatát! A Captain Tsubasa: Rise of New Champions egy rajzfilmszerű, történetközpontú focis játék, amelyben a hősök csapatát vezetheted győzelemre, a legendás anime sorozat alapján.

A játék főszereplője Tsubasa Ozora, akinek legfőbb vágya, hogy csapatával világbajnok legyen. Brazíliába utazik, hogy profi focista váljon belőle, és ahol különböző riválisokat kell ehhez legyőznie. Kalandjaid során új szereplőket, barátokat és ellenségeket ismerhetsz meg, akik ennek alapján viselkednek a pályán is. Nemcsak az ügyességedre, hanem a csapatkapitányi képességeidre is szükség lesz, ha győzni akarsz ebben a fergetegesen látványos, izgalmas, japán stílusú focis szerepjátékban!

A képernyőn életre kel Captain Tsubasa világa: lenyűgöző animációk és effektek tarkítják a mérkőzéseket, olyan izgalmas akciókat és mutatványokat láthatsz, amiket a hagyományos focis játékokban sosem. Éld át az anime eseményeit, találkozz ismert és ismeretlen mellékszereplőkkel, és emeld magasba a bajnoki trófeát!

A Captain Tsubasa: Rise of New Champions augusztus 28-tól kapható PS4-re és Nintendo Switch-re. Keresd üzleteinkben vagy webáruházunkban!



További tartalom betöltése.