img

Capcom E3 Showcase összefoglaló

A több, világsikert aratott sorozat mögött álló kiadó a 2021-es E3-as műsorát a Monster Hunter és az Ace Attorney sorozatainak szentelte.

Számtalan időtlen kedvenc sorozat alkotója és kiadója, a japán Capcom sem maradt ki a 2021-es digitális E3 forgatagából, és június 14-én, magyar idő szerint késő este megtartotta a saját műsorát. A viszonylag rövid előadásban hírt kaptunk arról, hogy már készül DLC a Resident Evil Village-hez (sajnos ehhez videót nem mutattak), utána pedig két, sokak által kedvelt sorozatból kaptunk további ízelítőt.

Először is a kizárólag Nintendo Switch-re elérhető Monster Hunter Rise kapott figyelmet. A legújabb videóból azt tudhattuk meg, milyen frissítések és új tartalmak érkeznek a csodálatos szörnyvadászos játékhoz júniusban és júliusban.

Még mindig Monster Hunter, de most már a Monster Hunter Stories 2: Wings of Ruin volt soron. A július elején Switch-re és PC-re érkező játékból új, egészen hosszú trailert kaptunk, amiből megismerhető a története és a főbb szereplői is.

Végezetül a The Great Ace Attorney Chronicles világába ugorhattunk fejest, amely július 27-én jelenik meg PS4-re, Switch-re és PC-re. A Capcom legendás ügyvédje minden eddiginél szövevényesebb problémákat lesz kénytelen megoldani. Egy jópofa trailer mellett egy hosszabb fejlesztői videót is kaptunk, amiben részletesebben ismertetik az új játék lehetőségeit.



Mást sajnos ezúttal nem mutatott a Capcom, így nem láthattunk újabb részleteket a nagyon ígéretes, következő generációs Pragmata világából, ahogy az sem derült ki, vajon igazak-e a pletykák, és tényleg készül már a következő Street Fighter. A Capcom játékok rajongói így sem fognak unatkozni, hiszen nyáron több produkcióval is készül számunkra a kiadó.



További tartalom betöltése.