img

Call of Duty: Black Ops 4 leleplezés

Az Activision és a Treyarch bemutatta a Call of Duty: Black Ops 4-et, amely sok változást és újdonságot hoz el a sorozat rajongói számára!

Május 17-én, magyar idő szerint az esti órákban tartott élő műsort az Activision, amelynek keretében leleplezték a régóta várt Call of Duty: Black Ops 4 játékot. A fejlesztő Treyarch csapata szerint a multiplayerre fókuszáló új epizód nagyobb, összetettebb és tartalmasabb többjátékos élményt kínál majd, mint a sorozat bármely korábbi epizódja. A terebélyes multiplayer lehetőségek mellett bemutatták az új zombi módot, és információkat kaptunk a battle royale játékmódról is!

Hagyományos single-player kampány helyett a Black Ops 4 (vagy stilizált formában Black Ops IIII) különleges, narratív küldetésekben mesél a játékban található kasztok szerepéről és küldetéseiről. Belebújhatunk majd a különböző Specialisták bőrébe, és velük egyedi multiplayer missziókban vehetünk részt, elsajátítva az egyedi képességeiket.

A játékmenet, bár a modern időkben játszódik, a rajongók visszajelzéseit megfogadva ezúttal már nélkülöz minden „sci-fi” jellegű mozdulatot. Nincs például jetpack, és nem lehet falon futni, és hasonlók. Ami viszont maradt, az a vegytiszta, ultrasima és gyors FPS játékmenet, olyan apró újításokkal, amelyekkel könnyebben lehet közlekedni és lövöldözni a pályákon, mint valaha. A Black Ops 4 játékmenete elsősorban a pontosságot és a csapatmunkát jutalmazza. Ez az első játék a sorozatban, amelyben a fegyverek lövés közben valóban visszaütnek, így folyamatosan apró módosításokat kell majd végezni célzás közben, ezzel élethűbbé válik az akció, és több odafigyelést is igényel.

Ugyancsak apró, de fontos módosítások, hogy a karakterünk nem látja be a teljes térképet, csak a közvetlen környezetünkben láthatjuk azt, illetve az életerő sem töltődik vissza automatikusan. A játékosoknak saját magukat kell visszagyógyítani, ezzel taktikusabb és izgalmasabb mérkőzések várhatók az online csatatereken.

A fejlesztők bemutatták a Call of Duty: Black Ops Zombies módot is, amely megjelenéskor három, teljesen eltérő kampányt tartalmaz majd sci-fi és fantasy témákban. A zombi-élményt teljesen személyre lehet majd szabni, be lehet például állítani az élőhalottak sebességét, életerejét, sebzését stb. Természetesen itt is kapunk egy csomó fejleszthető fegyvert, különböző felszereléseket, és a multiplayerhez hasonlóan karaktereinket is aprólékosan testre szabhatjuk.

Végezetül információkat kaptunk a Blackout módról is, amely a Call of Duty: Black Ops 4 battle royale módja lesz. Ebben a Black Ops univerzum különböző szereplői csapnak össze földön, vízen és levegőben, gyalog és járművek volánja mögött egy őrült, és annál szórakoztatóbb battle royale módban, egy akkora térképen, amely a fejlesztők szerint 1500-szor nagyobb a Nuketown pályánál!

A Call of Duty: Black Ops 4 minden idők legnagyobb Call of Duty multiplayer élményének ígérkezik. A játék PC-re, PS4-re és Xbox One-ra jelenik meg október 12-én. Üzleteinkben és webshopunkban már előrendelhető a játék. Idén ősszel tehát újra hív a kötelesség, és az online csatamező!



További tartalom betöltése.