img

Futurisztikus hadviselés a Black Ops 3-ban

A Call of Duty-sorozat következő, a Black Ops mellékszálat bővítő epizódjában most ismét a távoli jövőbe utazhatunk, hogy megismerjük a 21. század egyik legsötétebb időszakát, egy rendkívül feszült hidegháborús helyzettel a középpontban.

A Call of Duty Black Ops III története szerint a jövő csatáit már nem egyszerű kiskatonák vívják majd, hanem kibernetikus végtagokkal, felszerelésekkel és fejlesztésekkel kiegészített szuperhősök, akik biorobotokként küzdve nem ismernek félelmet és lehetetlent sem a harcmezőn.

"...kooperatív módban, három barátunk oldalán éljük át a kampány történetét."

A játékban ezúttal minden eddiginél nyitottabb pályákon harcolhatunk, a katonák különleges képességei és mozdulatai mellett pedig fejlesztésükre és fegyvereik módosítására is lehetőségünk nyílik.

Akárcsak a korábbi epizódokban, a Call of Duty Black Ops III-ban is kiemelten fontos szerep jut az egyjátékos kampány mellett a multiplayer élménynek. A számtalan pályán és játékmódon túl a bionikus képességek sokkal pergősebbé és őrültebbé tették az ütközeteket, sőt mi több, a specialista karakterek megjelenése mellett lehetőségünk lesz például a víz alatt harcolni, de minden korábbinál nagyobb hangsúlyt kapott a jellegzetes zombis kampány is. A Wolrd at War után a Black Ops III ismét elhozza számunkra a lehetőséget, hogy a kompetitív élmények mellett kooperatív módban három barátunk oldalán éljük át a kampány történetét.

Rendeld meg a játékot még ma, és csatlakozz a jövő legnagyobb háborúihoz. Amennyiben pedig még nem léptél volna be a konzolok új generációjába, akkor itt a remek lehetőség, hogy egy hagyományos fekete-, vagy egy egyedi, Black Ops III-as tematikájú 1 TB-os PlayStation 4-gyel tedd ezt meg.

Csatlakozz Facebook oldalunkhoz, ha a játékkal kapcsolatos legfrissebb hírek mellett szeretnél egy aktív gamer-közösség tagja is lenni.



További tartalom betöltése.