img

Támadnak a Bloodborne szörnyei

A Blooborne képében egy sötét és horrorisztikus akciójátékkal gazdagodott a PlayStation 4-exkluzív felhozatal, amelyet a Dark Souls-sorozattal híressé vált From Software csapata fejlesztett, de eddigi alkotásaikkal ellentétben most egy sokkal közérthetőbb és könnyedebb formában tálalják elképzeléseiket.

Az alábbiakban minden részletet megtudhatsz a játékról!

A Bloodborne története egy szörnyű átkot mesél el egy elhagyatott ősi városról, amelynek lakói egy csodálatos gyógyszer megőrzése miatt szörnyű teremtményekké alakultak át. Főhősünk oldalán azt a feladatot kapjuk, hogy bemerészkedjünk Yharnam falai közé, hogy felkutassuk ezt a legendás elixírt, miközben legrosszabb rémálmaink elevenednek meg előttünk a vérszomjas fenevadakkal való harc során. A From Software legújabb játékában a rettegés, a kalandozás és a felfedezés mellett a harc kapja a központi szerepet, de a Dark Souls-sorozattal ellentétben ezúttal sokkal populárisabb, már-már a hack and slash műfaj határait feszegető formában élhetjük át az összecsapásokat.

Legyen szó akár kisebb szörnyekről, akár nagyobb bestiákról, minden esetben egy előre felépített taktika és fegyver kiválasztásával kell legyőznünk áldozatainkat. A Bloodborne keretein belül a kombók és speciális képességeink tucatjai mellett számtalan közelharci fegyver is a segítségünkre lesz ebben, de a kooperatív módnak köszönhetően akár barátaink oldalán is átélhetjük a 2015-ös esztendő egyik legfélelmetesebbnek ígérkező PS4-exkluzív kalandját.

Rendeld meg a játékot még ma, hogy elsők közt részese lehess a From Software legújabb víziójának, amelyben legrosszabb rémálmaid elevenednek meg a vérszomjas teremtmények, a sötét atmoszféra és az óriási harcok társaságában.

Ha az alkotással kapcsolatos legfrissebb hírekre vágysz, csatlakozz Facebook oldalunkhoz, ahol egy aktív gamer-közösség tagja is lehetsz!



További tartalom betöltése.