img

Blackwood – A teljes Elder Scrolls Online gyűjtemény

A mai naptól PC-re és konzolokra is elérhető a The Elder Scrolls Online Collection: Blackwood, amely a teljes MMORPG kalandot kínálja egyetlen, hatalmas csomagban.

Évek óta töretlen népszerűségnek örvend a Bethesda MMORPG-je, a The Elder Scrolls Online, amely megkapta legújabb kiegészítőjét. A Blackwood a Gates of Oblivion történetszál második, nagyszabású fejezete, 800 évvel az Oblivion eseményei előtt játszódik. Ebben az új kalandban feltárhatod a daedra herceg, Mehrunes Dagon ördögi terveit. A kampány a Flames of Ambition DLC cselekményét folytatja, és a Holt Vidékre vezet, ahol vadonatúj kalandokban lehet részed.

Az Elder Scrolls rajongók most először végre felfedezhetik Blackwood csodálatos vidékét! A birodalmi város, Leyawiin falaitól Shadowfen mocsaráig vezet az út, ahol végére járhatsz a világot veszélyeztető daedra mesterkedésnek. A birodalom uralkodói ugyanis paktumot kötöttek a pusztítás hercegével, ami egész Tamriel sorsát veszélyezteti. De ne harcolj egyedül: válassz útitársat, aki vállvetve harcol veled, történeteket mesél, és akivel egyre szorosabbá válhat a barátság. A Blackwood kiegészítőben vadonatúj szereplőket ismerhetsz meg!

De a csomag nem csak ezt az új kalandot tartalmazza, hanem minden mást is egyben. Ennek az új kiadásnak része a The Elder Scrolls Online alapjáték, és az összes kiegészítő, ami megjelent: Morrowind, Summerset, Elsweyr, Greymoor, és persze a Blackwood. Egy hatalmas gyűjtemény, amely több száz, vagy akár ezer órányi hihetetlen kalandot kínál egyben.

Szerezd meg te is a jelenlegi egyik legnagyobb online szerepjátékot! A The Elder Scrolls Online Collection: Blackwood már kapható PC-re, PlayStation és Xbox konzolokra. Keresd üzleteinkben és webáruházunkban!



További tartalom betöltése.