img

Black Friday akció a Konzolvilágban

Mindenki nagyon türelmetlenül várja a Black Fridayt és mi is izgulunk. Hogy mindenképp jusson a jóból nálunk ez úttal is három napon át tart vagy a készlet erejéig. Érdemes átnézned az oldalunkat hiszen akár 60% kedvezményt is kínálunk neked. https://www.konzolvilag.hu/black-friday

Addig is összeszedtünk néhány fontos tudnivalót a promócióval kapcsolatban. Érdemes tudnod, hogy ez évben nem csak a webáruházban hanem az üzleteinkben is lehet vásárolni. Érdemes lesz tehát felkerekedni és a boltok polcain a Black Friday matricával ellátott termékeket keresni. Tehát várunk benneteket szeretettel az ország hét pontján. Ha pedig kényelmesen szeretnél otthonról vásárolni akkor semmi akadálya hiszen Black Friday gyűjtőoldalunkon is tudsz válogatni a termékeinkből és ha csak úgy böngéstzed a weblapunkat akkor is külön matricával jelöljük az akciókat. 

Mint minden fekete pénteken most is hatalmas lesz az érdeklődés akár csak a kedvezmények mértéke. Érdemes gyorsan döntést hoznod mert a készletek bármilyen nagyok is rohamosan fogyhatnak a három nap alatt. (Nov 25-27). A Black Friday gyűjtőoldalon bal oldalt a már ismert szűrönkkel tudsz az akciós termékek közt egyszerűen szortírozni. A bal sávban pedig egy felugró ablakban minden hasznos információt megtalálsz. 

Az akció során számos konzol, videojáték, pc kiegészítő, okostelefon ára is zuhanásnak indul. Biztosak vagyunk benne, hogy kedvenceded vagy régóta vágyott termékeid közül sokat megtalálsz majd. 

Szeretnénk jó vásárlást kívánni!  Kattints ide a Black Friday gyűjtőoldalunkhoz! 

Oldalunkon a Black Friday-al kapcsolatos információkat folyamatosan frissítjük! 

 



További tartalom betöltése.