img

Bemutatkozott a Battlefield 2042

Mindent elsöprő látvánnyal és 128 fős multiplayer csatákkal tér vissza a Battlefield sorozat, amelynek legújabb része 2042-ben játszódik, a világ minden táján.

A DICE és az Electronic Arts idén ősszel új szintre emelik a Battlefield sorozat nyújtotta online multiplayer élményét. A frissen bejelentett Battlefield 2042 a közeli jövőben játszódik, egy olyan, politikailag forrongó világban, ahol az Egyesült Államok és Oroszország feszülnek egymásnak, háborúval fenyegetve a világot. A két nagyhatalom peremháborúi számtalan veteránt, úgynevezett Specialistát termeltek ki, ezeket a különleges képességű katonákat vezethetjük mi is harcba.

A Battlefield 2042 nem tartalmaz egyjátékos kampányt, kizárólag online multiplayer módja van, amely újgenerációs konzolokon (Xbox Series X|S-en és PS5-ön) 128, a régi gépeken (Xbox One-on és PS4-en) pedig 64 főt támogat. A hatalmas játékosszámhoz hasonlóan nagy térképek járnak, összesen hét nagyszabású helyszínen eshetnek egymásnak a csapatok a Conquest, illetve a Breakthrough játékmódok új változataiban. Rengeteg, szabadon testre szabható fegyver, futurisztikus felszerelés és egyedi képesség áll rendelkezésre, olyan újdonságokkal, mint például robotkutyák, csáklyavető és szárnyas ruha. A dinamikus játéktereket extrém időjárási elemek, tornádók és homokviharok tépázzák meccs közben.

A Battlefield sorozatból már ismert négy kasztra épülő karakter közül lehet választani, ám fegyverzetük teljes mértékben testre szabható és fejleszthető, így sosem leszünk egy adott fegyvernemhez kötve. Ugyanez igaz a felszerelésekre és a járművekre is, bármelyik játékos a térkép bármely pontján behozhat új járműveket, például tankokat vagy helikoptereket. A fejlesztők célja egy sokkal változatosabb, szabadabb multiplayer létrehozása a korábbiaknál.

Azzal, hogy nem tartalmaz egyjátékos kampányt, a Battlefield 2042 visszatér a sorozat gyökereihez, hiszen a Battlefield 1942 is az online arénában lett igazán népszerű. A fejlesztők szerint ez az eddigi legambiciózusabb Battlefield játék, amely valóban az online multiplayer következő generációját jelentheti.

A Battlefield 2042 idén október 22-én jelenik meg PC-re, Xbox One-ra, Xbox Series X|S-re, PS4-re és PS5-re. Üzleteinkben és webáruházunkban már előrendelhető!



További tartalom betöltése.