img

Bemutatkozik a PlayIT Card

Új, gyors, praktikus és biztonságos fizetőeszköz kerül bevezetésre a 2018-as őszi PlayIT Show-n, amelyet a Konzolvilág standján is használhatsz!

A technológia fejlődésével egyre fontosabbá válik, hogy pénzünket is egyszerűen és biztonságosan használhassuk. A most megjelent PlayIT Card, avagy PlayIT Kártya éppen ezt a célt szolgálja: új lehetőség, ami mindenki számára ingyenesen igényelhető és használható a 2018-as őszi PlayIT rendezvényen, november 17-18-án, illetve utána is!

A PlayIT immár készpénzmentes rendezvény. Ez azt jelenti, hogy a helyszíni jegyvásárlás és a ruhatár kivételével már nem is lehet készpénzzel fizetni. Ha meglátogatod standunkat, és akciós termékeket veszel át, azokat is bankkártyával vagy mobilfizetéssel vásárolhatod meg. Ha még nincs saját kártyád, vagy szeretnél egy különleges dizájnú kártyával rendelkezni, akkor ez tökéletes alkalom, hogy ingyenesen igényeld a PlayIT Cardot, amely az Xbox, a PlayIT és a MasterCard együttműködésével jött létre.

A kártya előnye, hogy korhatár és többletköltség nélkül igényelhető, illetve ingyenesen használható bármilyen vásárláshoz a PlayIT rendezvényen, illetve 2018-ban az egész ország területén! A kártyára feltöltött pénz nem vész el, nem jár le, később is bármikor felhasználható. Az eszköz a kiváltás után egy egyszerű regisztrációt követően bármely bankkártya elfogadóhelyen használható, így bárhol, bármikor fizethetsz vele, akár egy érintéssel. A kártyához ráadásul különleges kedvezmények is társulnak, amelyeket a PlayIT akciós oldalunkon, illetve standunkon vehetsz igénybe. A kedvezmények köre a PlayIT Show után is folyamatosan bővülni fog!

Feltöltött egyenlegedet akár a neten, a PlayIT Card oldalon, akár az Androidra és iOS-re elérhető PlayIT alkalmazásban is egyszerűen kezelheted. Ha pedig bármilyen kérdésed van, a PlayIT-en minden kártyaregisztrációs ponton kérhetsz segítséget az igényléshez, a regisztrációhoz és az új kártya használatához.

A PlayIT Carddal mindenki jól jár. Nem kell készpénzt magadnál tartanod, egyszerűen használhatod, egyszerű és biztonságos fizetőeszköz, amely ráadásul kedvezményekre is jogosít. Próbáld ki te is, gyere el a Konzolvilág standra, és válogass ajánlataink közül!



További tartalom betöltése.