img

Bemutatkozik a Nintendo LABO

Építs, játssz, és fedezz fel új élményeket a Nintendo vadonatúj játékkészleteivel, amik forradalmi módon ötvözik a Switch és a fizikai játékok világát!

A Nintendótól nem áll messze a fizikai játékok készítése, hiszen a cég épp ezzel kezdte pályafutását. A Nintendo Switch konzol hordozható és mozgásérzékeny rendszerének köszönhetően most soha nem látott módon ötvözhető a digitális és a valódi világ. Áprilisban érkezik a Nintendo LABO, amely kartonpapírból összeállítható készletekkel és egy speciális szoftverrel új lehetőségekkel ruházza fel a Switch-et!

A Nintendo LABO lényege, hogy a kartonpapír sablonokból könnyen összeállítható szerkezeteket építs, majd ezekbe a Switch konzolt és a JoyCon irányítókat behelyezve új módokon játszhass. Építhetsz például működő zongorát, pecabotot, amivel játékbeli halakra vadászhatsz, vagy akár motorbiciklit, amit a kartonból összeállított kormánnyal irányíthatsz. Egy másik sablon alapján kisautó állítható össze, ami a JoyCon irányító HD Rezgés funkciója vezet bárhová a szobában.

Ha még komolyabb kreatív feladatra vágysz, választhatod a LABO Robot készletet, amivel egy komplett, viselhető robot ruha készíthető, és ezzel vezérelhető az erre a célra létrehozott Nintendo Switch játék. Mindehhez semmi másra nincs szükséged, csak egy Switch konzolra és a megfelelő LABO készletre!

A Nintendo LABO egy családi program része is lehet, hiszen a szerkezetek összeállítása mindenki számára érdekes időtöltés, a végeredmény pedig magáért beszél. A külön beszerezhető Testreszabási Csomaggal pedig saját ízlésednek megfelelően díszítheted fel az elkészült eszközöket, különböző színes filctollakkal, díszekkel és matricákkal.

Ez tehát kitűnő lehetőség arra, hogy kilépj a digitális világból, és a kedvenc hobbidat a valódi játékokkal egyesítsd, így szerezve még több és még jobb élményeket! Hisz ez a Nintendo célja: még több játékos és család arcára mosolyt csalni. Ezekkel a LABO készletekkel pedig ez bizonyára sikerülni is fog.

A Nintendo LABO rendszer április 27-én jelenik meg. Rendeld elő a két kezdő készletet és a testreszabási csomagot üzleteinkben!

Nintendo Switch LABO Variety Kit – 20,999 Ft

Nintendo Switch LABO Robot Kit – 23,999 Ft

Nintendo Switch LABO Customization Set (Testreszabási csomag) – 3,999 Ft



További tartalom betöltése.