img

Pótold be most a tavalyi év legjobb háborús játékát – Akciós a Battlefield 4!

Lemaradtál a tavalyi év legjobb háborús játékáról? Aktuális akciónknak köszönhetően most itt a tökéletes alkalom arra, hogy pótold a DICE jól ismert FPS-sorozatának aktuális epizódját!

Amennyiben érdekelnek a részletek, kattints a tovább gombra!

A Battlefield 4-ben egy valódi modern háborús konfliktus részesévé válhatsz egy fiktív történet segítségével. Az intenzív és filmszerű élményeket garantáló egyjátékos kampányban a harmadik világháború előzményeibe nyerhetsz bepillantást, 2020-ra ugyanis Amerika és Kína konfliktusa tettlegességig fajul, így az amerikai speciális erők egyik katonájaként az lesz a feladatod, hogy még csírájában elfojtsd a problémát. Ez természetesen békés úton már kivitelezhetetlen lesz, ezáltal változatos fegyveres összecsapások, és valódi háborús körülmények egész sora vár majd rád az izgalmas történet felgöngyölítése során.

A kínai haderő bevonásával nem csak egy új, minden eddiginél agresszívabb harci mentalitás fogad a Battlefield 4 csatamezein, hanem új haditechnika és új taktikák is bevezetésre kerültek, amelyek leginkább a többjátékos módban éreztetik majd hatásukat.

Az alkotásban ugyanis a kampány mellett ezúttal is kiemelt szerepet kapott a multiplayer, ami hónapokra elegendő elfoglaltsággal kecsegtet a virtuális háborúk szerelmeseinek, akik rombolható pályákon, a modern fegyverek és harcjárművek legjavával csaphatnak össze egymással földön, vízen és levegőben egyaránt. A Frostbite grafikus motor legújabb generációjának köszönhetően ráadásul minden részlet olyan realisztikus lett, hogy gyakran gondot okozhat eldönteni: hol kezdődik a valóság, és hol a képzelet!

Te se maradj le a tavalyi év legjobb háborús FPS-játékáról! Szerezd be akciós ajánlatunknak köszönhetően most kihagyhatatlan áron a Battlefield 4-et az általad választott, illetve kedvelt platformra!

Mielőtt elfoglalnád a helyed a harcmezőn, csatlakozz Facebook oldalunk követőihez is!



További tartalom betöltése.