img

Battlefield 1 megjelenés és előrendelés

A modern hadviselés után az első világháború legnagyobb ütközeteinek poklába repíti vissza minket a Battlefield-sorozat hamarosan megjelenő legújabb epizódja, amely minden eddiginél változatosabb és izgalmasabb élményeket ígér a rajongók számára.

A Battlefield 1 címre keresztelt epizód egyik legnagyobb érdekessége, hogy páratlanul nagy figyelmet kapott benne az egyjátékos kampány, amelynek részeként egész Európát körbejárhatjuk majd az olasz Alpok óriási erődítményeitől kezdve, a francia városok szűkös sikátorain át, Arábia kietlen homokdűnéiig bezárólag. A minden téren kegyetlen ütközeteket maximálisan korhű felszerelésekkel, fegyverekkel és körülmények között élhetjük majd át, miközben nem csak egyszerű gyalogosként csatlakozhatunk a totális háború élményéhez.

"...a totális háborút ezúttal is a többjátékos módban tapasztalhatjuk meg..."

A játékban ugyanis motorokat, tankokat, de akár még repülőgépeket is irányíthatunk a csatatéren, sőt mi több, egy csatahajó kapitányaként is kipróbálhatjuk magunkat, de egy félelmetes léghajóból is lehetőségünk lesz megtizedelni ellenfeleinket. A totális háborút természetesen ezúttal is a többjátékos módban tapasztalhatjuk meg, amelynek részeként egyszerre akár 64 fős online mérkőzések is várnak ránk, méghozzá változatos lehetőségek és rombolható pályák társaságában.

Rendeld elő a Battlefield 1-et még ma, és egyrészt már a megjelenés napján garantáltan csatlakozhatsz az első világháború legnagyobb ütközeteihez, másrészt pedig olyan ajándékok várnak rád ezért, mint a Hellfighter Pack DLC, valamint egy 7 nappal korábbi hozzáférés egy később érkező pályához.

Csatlakozz Facebook oldalunkhoz, ha szeretnél mindig elsőként értesülni a játékkal kapcsolatos legfrissebb hírekről, valamint egy aktív gamer-közösséghez is csatlakoznál!

 



További tartalom betöltése.