img

Hamarosan megérkezik a Battlefield 1

A modern hadviselés után egyenesen az első világháború poklába repít vissza minket a Battlefield-sorozat hamarosan megjelenő aktuális epizódja, amelyben eljuthatunk a világégés szinte összes frontvonalára a francia városok szűk sikátoraitól kezdve, az Alpok erődítményein át Arábia sivatagjaiig bezárólag.

A Battlefield 1 ezúttal sem kínál mást, minthogy a lehető legrealisztikusabb formában, mozifilmszerű élmények társaságában ismerhessük meg a történelem egyik legsötétebb időszakát, miközben igazi hősökké válva egyszerű gyalogos katonaként, egy repülőgép pilótájaként, egy korabeli páncélos parancsnokaként, de akár egy csatahajó kapitányaként is csatlakozhatunk az ütközetekhez.

A játékban minden a lehető legrealisztikusabb megvalósítás társaságában kerül tálalásra, így az összes harcjármű, de az uniformisok, a pisztolyok, puskák, golyószórók és egyéb fegyverek is az utolsó milliméterig hűek lesznek a történelemhez. Sőt mi több, a Battlefield 1-ben megtapasztalhatjuk olyan szörnyű fegyverek hatását, mint a mustárgáz, de több esetben brutális közelharcokat is át kell majd élnünk, melyekben szuronyokkal vagy éppen ásóval kell szembeszállnunk az életünkre törő katonákkal.

A Battlefield 1 természetesen ezúttal sem csak a kampány tekintetében brillírozik, lévén a többjátékos módban a 64 fős ütközetek révén megtapasztalhatjuk majd a masszív háború sajátosságait földön, vízen és levegőben egyaránt. A világháború legtöbb frontvonalát felelevenítő ütközetek során különféle karakterosztályok oldalán csatlakozhatunk az ütközetekhez, amelyek során vezethetünk tankokat, részt vehetünk lovas rohamokban, és a korábbi részekhez hűen megtapasztalhatjuk a totális háború élményét.

Mindezt ráadásul minden eddiginél realisztikusabb grafika társaságában, hiszen a Frostbite grafikus motor legújabb generációja olyan páratlan látványvilágot garantál a rajongóknak, amihez foghatót korábban még soha nem láttak.

Mindezt ráadásul minden eddiginél realisztikusabb grafika társaságában, hiszen a Frostbite grafikus motor legújabb generációja olyan páratlan látványvilágot garantál a rajongóknak, amihez foghatót korábban még soha nem láttak.

Rendeld elő a játékot még ma, és ezért cserébe olyan értékes ajándékokkal jutalmazunk meg, mint egy 16GB-os, töltényalakú pendrive, egy korai hozzáférés egy még idén megjelenő pályához, valamint a Hellfighter Pack DLC, benne több extra fegyverrel.

 

A Battlefield 1 már előrendelhető

A hagyományos kiadás mellett választhatod továbbá az ajándék szoborral, poszterrel, kártyával és egyéb extrával megpakolt gyűjtői csomagot, ami mellett a Battlefield 1 beszerezhető még többféle Xbox One konzollal egybecsomagolva is.

Ha a játékkal kapcsolatos legfrissebb hírekre vagy kíváncsi, csatlakozz Facebook oldalunkhoz, ahol egy aktív-gamer közösség tagjává válhatsz!

 

 

Mentés

 

 



További tartalom betöltése.