img

Merülj el a MOBA-FPS hibrid Battlebornban

A Battleborn a Borderlands-sorozatot is jegyző Gearbox legújabb videojátékaként rengeteg forradalmi újdonságot hoz a többjátékos FPS-ek műfajába, ezáltal úgy élhetünk át vad és intenzív összecsapásokat, hogy közben a taktikázásról sem kell lemondanunk.

Hőslövölde. Így jellemezték a készítők saját alkotásukat, amely az alapok és a szabályrendszer tekintetében a MOBA-játékok sajátosságait vonultatja fel, mindezt azonban nem a stílustól megszokott perspektívából, hanem belső nézetből élhetjük át. Az 5v5 fős összecsapásokat garantáló Battleborn így korántsem egy hagyományos multiplayer FPS-nek tekinthető, hiszen bár a harcok sebessége és folyamatossága általános jellemző, de mellette stratégiai és taktikai érzékünkre is szükségünk lesz a győzelem érdekében.

"...a MOBA-játékok sajátosságait vonultatja fel, mindezt azonban belső nézetből élhetjük át..."

A játékban egyébiránt igazi hősök felett vehetjük át az irányítást, akik a távoli jövőben, saját frakciójuk legnagyobb harcosaiként egy csillag birtoklásáért kapnak hajba másokkal, méghozzá többféle szabályrendszerben, egy rendkívül elragadó, sci-fi és fantasy kliséket egyaránt felvonultató világban. Az animációs filmek művészeti stílusában alkotó Battleborn ezen túlmenően kooperatív- és kompetitív lehetőségeket, változatos pályákat és fejleszthető hősöket is garantál annak érdekében, hogy több hónap után is találhassunk majd benne újdonságokat.

Rendeld meg a játékot még ma, válassz magadnak saját hőst, fedezz fel egy futurisztikus világot, és éld át a Battleborn óriási ütközeteit már a premier napján.

Csatlakozz Facebook oldalunkhoz, ahol nem csak egy aktív gamer-közösség tagjává válhatsz, hanem a játékkal kapcsolatos legfrissebb hírekhez is hozzáférhetsz!



További tartalom betöltése.