img

Mentsd meg Gotham városát a Batman Arkham Knightban

A Batman Arkham-sorozat folytatásában ismét nagy kalandra indulhatunk a Denevérember oldalán, akivel minden eddiginél nagyobb izgalmak várnak majd ránk a szuperbűnözők által elárasztott Gotham városában.

Az alábbiakban minden részletet megtudhatsz a játékról!

A Batman Arkham Knight története ismét egy klasszikus, nyomozós akció-krimi, amelyben Batman irányításával a DC univerzum legfélelmetesebb gonosztevőit kell lekapcsolnunk, így Kétarcot, Pingvint, Madárijesztőt vagy éppen Rébuszt. Ők azonban mind-mind kezdőnek tűnnek egy minden eddiginél félelmetesebb új ellenfél, az Arkham Knight mellett, aki a jól ismert képregény-világ legújabb szereplőjeként most mutatkozik meg először a rajongók előtt. Természetesen főhősünknek nem csak ellenfelei, hanem segítői is akadnak, így a pályákon felbukkan többek között Macskanő, Nightwing vagy Robin, akik felett szintén átvehetjük az irányítást.

A játékmenet tekintetében a Batman Arkham Knight megmaradt a korábbi részekben lefektetett alapoknál, avagy most is óriási és látványos bunyókban vehetünk részt, méghozzá minden korábbinál nagyobb, teljesen szabadon bejárható világ társaságában. Az ütközetek során most is kihasználhatjuk majd Batman összes speciális felszerelését, amelyek akár még a lopakodásra is lehetőséget adnak, de a sorozat történetében először bepattanhatunk a Batmobile-ba, amivel nem csak száguldozhatunk Gotham utcáin, hanem segítségül hívhatjuk az utazás mellett a bűnözők elleni harcban is.

Rendeld meg a játékot még ma, és válassz a többféle különleges kiadás közül! A Batman Arkham Knight Day One Edition esetében például az alapjátékhoz, valamint egy Harley Quinn DLC-hez juthatsz hozzá, a gyűjtői kiadásban pedig a fémdobozon, a képregényen, a művészeti könyvön és a letölthető tartalmakon túl egy Batman szoborra (Memorial Collectors Edition) is ráteheted a kezed.

Ha a játékkal kapcsolatos legfrissebb hírekre vágysz, csatlakozz Facebook-oldalunkhoz, ahol egy aktív gamer-közösség tagja is lehetsz!



További tartalom betöltése.