img

Back 4 Blood – A zombik visszatértek

A mai naptól kapható a Turtle Rock Studios, a legendás Left 4 Dead sorozat alkotóinak vadonatúj lövöldözős játéka, a Back 4 Blood. Vadássz újra zombikra társaiddal együtt!

Sokan jó szívvel emlékeznek még a 2008-ban útjára indult, a Turtle Rock Studios és a Valve által közösen tető alá hozott Left 4 Dead sorozatra, amely forradalmasította a kooperatív lövöldözős játékok műfaját. Az alkotók most visszatértek, és hozták magukkal a vérszomjas élőholtakat is! A Back 4 Blood című játék a fejlesztők minden tapasztalatát egyesíti, új cím alatt, de a régi hangulattal, modern grafikával és játékmenettel.

A Back 4 Blood egy ízig-vérig kooperatív FPS (belső nézetes lövöldözős játék), amelynek a teljes kampánya végigjátszható egyedül, vagy akár négyfős online kooperatív módban. A játék történetében egy fertőzés gyilkos zombikká változtatja az emberiség nagy részét, a túlélők pedig egyre nehezebb küldetések során próbálnak meg eljutni egy biztonságos helyre. A siker érdekében tökéletes csapatmunkára, a karakterek képességeinek hatékony kihasználására lesz szükség. Összesen 8 karakter, úgynevezett Tisztogató közül lehet választani, velük kell ellenállni az elképesztő túlerővel szemben. A játék egyik legnagyobb újítása egy „rogue-lite” kártyarendszer, amely módosítók százait kínálja, és amellyel minden küldetés végtelenül újrajátszható, különleges feltételekkel, nehezítésekkel, extra jutalmakért.

A kampány mellett a Back 4 Blood PvP módot is kínál, akár 8 fő részére, itt a játékosok nemcsak emberek, hanem fertőzött zombik is lehetnek – mindkét oldal egyedi fegyverekkel és képességekkel rendelkezik.

Látványos, izgalmas és vég nélkül újrajátszható – a Back 4 Blood új szintre emeli a kooperatív lövöldözős játékok lehetőségeit. Vesd bele magad te is ebbe a véres és szórakoztató kalandba barátaiddal együtt!

A Back 4 Blood már kapható PS4-re, PS5-re és Xboxra is. Válaszd a Konzolvilág exkluzív Deluxe Editiont további digitális tartalmakért!



További tartalom betöltése.