img

Az Év Internetes Kereskedője 2019 – Szavazz ránk!

Megkezdődött a közönségszavazás Az Év Internetes Kereskedője 2019 versenyen. Szavazatoddal nem csak segíthetsz bennünket, de nyerhetsz is!

Az eNET Internetkutató és Tanácsadó Kft. hosszú évek óta rendezi meg Magyarországon az Év Internetes Kereskedője versenyt, amelynek keretében a közönség és szakmai zsűri közösen választja meg az ország legjobb online áruházait és kereskedőit. A 2019-es szavazás már a tizenharmadik a sorban! A közönség március 19-től április 19-ig adhatja le szavazatait a verseny honlapján.

A Konzolvilág csapata mindig is elkötelezett volt a vásárlói elégedettség iránt, ezért ha úgy érzed, hogy rászolgáltunk erre a bizalomra, a következő hónap során Te is szavazhatsz ránk! Ehhez nem kell mást tenned, mint ellátogatni az alábbi weboldalra, és ott neved és email címed megadásával megerősíteni a voksot. Érdemes megtenni, mert a szavazók között a szervezők értékes nyereményeket sorsolnak ki!

AZ ÉV INTERNETES KERESKEDŐJE 2019 SZAVAZÁS

Az egyes kategóriákban a 21 legtöbb közönségszavazatot kapott kereskedőt a Testbirds crowdtester felhasználói szűkítik egy 11-es listára. A top11-be került kereskedőt neves szakmai grémium zsűrizi, és választja ki a győzteseket objektív és szubjektív szempontok alapján, titkos szavazás útján.

Minden vásárlónknak, rajongónknak és követőnknek nagyon köszönjük a bizalmat!



További tartalom betöltése.