img

Az élet utat tör a Jurassic World Evolution 2-ben

A mai naptól kapható a Frontier Developments dinoszauruszos parképítő szimulátora, a Jurassic World Evolution 2. Építsd fel álmaid parkját te is!

Néhány évvel ezelőtt már próbára tehettük stratégiai tudásunkat a Jurassic World Evolution játékban. Akkor a legendás mozifilmek helyszínein kellett létrehozni a leglátványosabb, legnépszerűbb, és persze legbiztonságosabb parkokat, amelyekbe dinoszauruszok tucatjait telepíthettük. A Frontier Developments most visszatért egy még nagyobb és változatosabb játékkal, a Jurassic World Evolution 2-vel!

A Jurassic World Evolution 2 a második Jurassic World film eseményei után játszódik, akkor, amikor a dinoszauruszok már elterjedtek az egész amerikai kontinensen. Így most már nem csak trópusi szigeteken, hanem másféle környezetekben is létrehozhatóak a parkok, ahová a vadon élő állatok foghatók be, a saját és az emberek biztonsága érdekében. A nagyszabású kampányt ezt az eseménysort meséli el, a szinkronhangok között visszatérnek a filmek szereplői, így például Bryce Dallas Howard és Jeff Goldblum.

A kampány mellett újdonság a Chaos Theory mód: ebben a már megnyitott helyszíneken építheted fel álmaid Jurassic Parkját, csakhogy meg kell küzdened az elemekkel is. Természeti katasztrófák, elszabaduló dínók, pénzügyi gondok és elégedetlen látogatók jelentik a kihívást ebben az izgalmas és kiszámíthatatlan játékmódban. Ha mégis békésen építkeznél, akkor a Sandbox módban minden paramétert testre szabhatsz, így akár kockázatoktól mentesen is szabadjára engedheted a fantáziádat.

A Jurassic World Evolution 2 mától kapható PS4-re, PS5-re és Xbox konzolokra. A vadonatúj dínós kalandot megtalálod üzleteinkben és webáruházunkban is, így nincs más hátra, mint hogy tanúja légy annak, ahogy az élet újra utat tör.



További tartalom betöltése.