img

Asus gamer kiegészítőkkel bővült a Konzolvilág kínálata!

Szeretnél magadnak egy új gamer egeret, netán egy új billentyűzetet? Szükséged lenne egy olyan egérpadra és headsetre, amelyek még a legvadabb online mérkőzések során is a legjobb minőséget garantálják számodra?

Ha a válaszod igen, akkor a legjobb helyen jársz, lévén megérkeztek az Asus prémium kategóriás gamer kiegészítői a Konzolvilág kínálatába, így a jövőben már tőlünk is beszerezhetsz mindent, amire PC-n vagy konzolon szükséged lehet a minőségi játékélményhez.

"...a videojátékozás élményének egy egészen új dimenzióját fedezhetjük fel...."!

Minden hardcore gamer tisztában van vele, hogy amennyiben szeretné felvenni a versenyt a legjobbakkal kedvenc videojátékainak online mérkőzésein, ahhoz az olcsó kiegészítők egyáltalán nem megfelelőek, hiszen a beragadó billentyűk, a csúszkáló egérpadok vagy éppen a pontatlan egerek alaposan beárnyékolhatják az élményt.

Kínálatunk összeállításakor éppen ezért mindenkire igyekeztünk tekintettel lenni, így az egységesen prémium kategóriát képviselő termékek között fellelhetők olyan olcsóbb, bárki számára elérhető gamer egerek, mint az Asus Cerberus és az Asus ROG Sica, de az olyan magasabb árkategóriát képviselő kiegészítők is, mint az Asus Strix DSP fejhallgató, amellyel a videojátékozás élményének egy egészen új dimenzióját fedezhetjük fel.

Válogass kedvedre a Konzolvilág kínálatából a legjobb minőségű Asus termékek között, és tapasztald meg te is, hogy milyen páratlan érzés prémium kategóriás kiegészítőkkel átélni kedvenc virtuális kalandjaidat.



További tartalom betöltése.