img

Assetto Corsa Competizione – Vérbeli szimulátor konzolon is

Megjelent az olasz Kunos Simulazioni közkedvelt autóverseny szimulátora, az Assetto Corsa Competizione PS4-re és Xbox One-ra. Legyél GT3 bajnok te is a valaha készült egyik legélethűbb autós játékban!

Az Assetto Corsa Competizione a jelenleg létező egyik legélethűbb versenyszimulátor. Fizikája, a benne szereplő autók irányítása és hangjai a műfaj csúcsát képviselik. Az olasz Kunos Simulazioni fantasztikus játékát eddig csak PC-n lehetett élvezni, de most végre megjelentek a konzolos változatok, így PS4-en és Xbox One-on is bele lehet kezdeni a GT3 bajnokságba.

A játék a GT World Challenge bajnokság hivatalos videojátéka, szerepel benne az összes 2018-as és 2019-es versenypálya, csapat, pilóta és autó, olyan gyártók elképesztő GT3-as járgányai, mint a McLaren, Lamborghini, Ferrari, Aston Martin, Bentley, BMW és mások. Minden autó a legapróbb részletességgel lett kidolgozva kívül-belül, a fizika pedig abszolút a valóságot adja vissza, olyannyira, hogy gyakran profi autóversenyzők is ezen gyakorolnak!

Indíts saját karriert, és nyerd meg a GT World Challenge bajnokságot, vagy hozz létre saját versenysorozatot a saját szabályaid szerint. Az Assetto Corsa Competizione minden versenypályán dinamikus napszakokat és időjárást kínál. Versenyezz nappal és éjszaka, szárazon vagy esőben. A versenyek hossza és az ellenfelek sebessége is szabályozható. Figyelj oda az üzemanyagra, a gumikopásra, vezess megbízhatóan, és egyre feljebb kerülsz a ranglétrán. Ha végeztél az egyjátékos módokkal, irány az online multi, ahol másokkal mérheted össze a tudásodat. Ha elég jó vagy, bekerülhetsz az Assetto Corsa Competizione eSport szervereire is, ahol még szigorúbb szabályok alapján folyik a versenyzés. Ide csak a legjobbak kerülnek be!

Élvezd a valódi vezetési élményt és a legkomolyabb szimulátor hangulatot most már konzolon is! Az Assetto Corsa Competizione kapható PS4-re és Xbox One-ra.



További tartalom betöltése.