img

Assassin’s Creed Valhalla – Viking legenda kezdődik

Megjelent a Ubisoft új, nyílt világú történelmi szerepjátéka, az idei év egyik legjobban várt játéka, az Assassin’s Creed Valhalla. Teremtsd meg a saját viking legendádat!

A mai napon végre elmerülhetünk a következő nagy Assassin’s Creed játékban! A Valhalla a 9. századba kalauzol el, ahol Eivor, a viking harcos indul hódító útra Anglia gyönyörű tájaira. A szász-skandináv háborút részben feldolgozó, részben mitológiai elemekkel kiegészítő nagyszabású RPG az Assassin’s Creed sorozat első next-gen epizódja, ami a jelenlegi konzolok mellett az új gépeken is megmutatja, mit tud!

Eivor a te hősöd: a játékot férfi vagy női karakterrel is végigjátszhatod. A döntéseid hatással vannak a történet alakulására, városod fejlődésére, és a hozzád közel állók életére. Ebben a nagyszabású játékban saját települést alapíthatsz Angliában, amit aztán portyák és hódító hadjáratok során bővíthetsz és fejleszthetsz, új épületekkel, szolgáltatásokkal és további lehetőségekkel. Angliában ekkortájt káosz uralkodik, királyok és hadurak küzdenek egymás ellen. Ebben az idegen világban kell kitaposnod a saját utadat, és megteremtened a saját viking legendádat.

Ismerd meg a vikingek gazdag kultúráját Eivor életútján keresztül! Havas tájaktól a festői szász helyszínekig a Valhalla egy csodálatos világot tár eléd, amely szabadon felfedezhető. Az új konzolokon mindezt még szebb minőségben, akár 4K felbontásban és 60 fps képfrissítéssel is élvezheted. Lopakodj, gyilkolj, háborúzz, hogy néped jobban élhessen egy új világban. Így kerülhetsz Valhallába, így lehet belőled igazi legenda.

Az Assassin’s Creed Valhalla már kapható PC-re, Xbox One-ra, Xbox Series X|S-re és PS4-re, hamarosan pedig a PS5 változat is megérkezik. Válaszd a Konzolvilág exkluzív Limited Edition-t, amelyben az alapjáték mellett számos digitális extrát is találsz!

Vedd kezedbe a sorsod, és válj legendává. Valhalla már vár.



További tartalom betöltése.