img

Assassin’s Creed Origins – The Hidden Ones

Folytatódik Bayek of Siwa története. Az Assassin’s Creed Origins első kiegészítőjében a Sínai-félszigeten küzdhetünk a római megszállás ellen.

A tavalyi év egyik legnagyobb sikere volt az Assassin’s Creed Origins, amely a szkeptikusokra rácáfolva nemcsak a sorozat, hanem az utóbbi évek egyik legjobb játéka is lett. A gyönyörű grafikájú, nyílt világú Ubisoft kalandjáték most folytatódik, mert megérkezett az első nagy kiegészítő, a The Hidden Ones!

A történet négy évvel az alapjáték eseményei után veszi fel a fonalat. Bayek a római megszállás titkaira bukkan, ezért a Sínai-félszigetre utazik, hogy elejét vegye Egyiptom romba döntésének! Bár a kiegészítő új helyszínen játszódik, bármikor oda-vissza utazhatunk a kiegészítő és az alapjáték között a világtérkép segítségével.

Az új helyszín sziklás, hegyvidékes táj, így sok mászásra és komoly kihívást jelentő harcokra számíthatunk. A küldetések mellett számos más újdonság: új fegyverek, felszerelések és hátasok is várják a kalandorokat. Tovább nő a maximális karakterszint is, 40-ről 45-re, és Bayek felszereléseit is továbbfejleszthetjük az új kaland során.

A The Hidden Ones címet viselő kiegészítő digitális formában tölthető le külön, vagy a Szezonbérlet részeként, amit az Assassin’s Creed Origins Gold Edition is tartalmaz.

Vajon képes leszel elejét venni a teljes körű római megszállásnak? Csak rajtad múlik. A kaland folytatódik!

Assassin’s Creed Origins termékeink



További tartalom betöltése.