img

Assassin’s Creed Odyssey – Irány az ókori Görögország

Indul az Odüsszeia! A mai naptól elérhető az Assassin’s Creed Odyssey PC, PS4 és Xbox One platformokra.

A Ubisoft régóta futó, rendkívül népszerű sorozata szintet lépett az Assassin’s Creed Odyssey megjelenésével. Az előző epizódok alapjaira építkezve a fejlesztők egy teljes értékű, nagyszabású, nyílt világú szerepjátékot alkottak, amely bátran odatehető a műfaj nagyjai mellé. A helyszín az ókori Görögország, a főszereplő pedig egy száműzött spártai harcos, aki a saját túléléséért, a családja egyesítéséért, és talán az egész görög világ megmentéséért küzd. Egy valódi Odüsszeia, amely szárazföldön és tengeren, epikus kalandok közepette zajlik!

Az Odyssey számos újdonságot mutat be a sorozatban. Ez az első epizód, amelynek elején választhatunk, hogy férfi vagy női karaktert kívánunk-e létrehozni, majd ezt a főhőst részletesen fejleszthetjük három különálló képességfa segítségével. Számos új harci képesség nyitható meg, amik segítenek a jelentősen megújult, a korábbiaknál pergőbb és izgalmasabb harcrendszer megismerésében. Ellenfeleinket pusztító íjász-, közelharci és lopakodó technikákkal semmisíthetjük meg, a görög világ egyes területeit pedig a háborúzó Spárta és Athén uralma alá hajthatjuk. Statisztika alapú páncélok és fegyverek, illetve a hajó fejlesztése is újdonság, amivel a tengereken válhatunk igazi ragadozókká, és elsüllyeszthetjük, vagy kifoszthatjuk az ellenség fregattjait.

Óriási területével az Odyssey az eddigi legnagyobb és legváltozatosabb Assassin’s Creed játék. A havas hegycsúcsoktól a napégette tengerpartokig, a nyüzsgő városoktól a sötét barlangokig ezernél is több fő- és mellékküldetés várja a kalandorokat, nem egyszer különleges és meglepő történeteket mesélve el. A játéknak már az alapváltozata is elképesztő, több, mint 100 órányi szórakozást kínál, de aki még több tartalomra és extrára vágyik, választhatja a Gold Editiont, amely tartalmazza a Szezonbérletet és más ajándékokat is. Minden vásárlónk megkapja a The Blind King DLC küldetést a játék mellé!

Az idei ősz egyik legnagyobb játékaként az Assassin’s Creed Odyssey-nek minden játékos polcán ott a helye! A hatalmas RPG október 5-től kapható PC, PS4 és Xbox One platformokra, elérhető többféle változatban is, különböző ajándékokkal és extrákkal. Mindenkinek izgalmas Odüsszeiát kívánunk!



További tartalom betöltése.