img

Anthem – Új világ vár meghódításra

A mai napon megjelent az Anthem, a BioWare és az EA vadonatúj akció-szerepjátéka, amely egy teljesen új univerzumot kínál a játékosok számára!

A PC-s és konzolos játékosok régóta várták az Anthem, a BioWare (a Star Wars: Knights of the Old Republic, a Mass Effect trilógia és a Dragon Age alkotói) következő nagy dobásának megjelenését. A játék megérkezett, és elérhető minden platformra. Nemcsak egy új világba léphetünk be, de a hagyományos lövöldözős játékmenetet új mechanikák, például repülés és mély történetmesélés dobja fel.

Az Anthem világa egy félkész bolygó: az alkotó istenek valamiért nem fejezték be a művüket, hátrahagyták viszont rendkívül erős eszközeiket, melyek a Teremtés Himnusza energiáját használják, és ezzel a valóságot is képesek befolyásolni. Ilyen erős tárgyakat mindenki szeretne megszerezni. Nem csak az emberek, de az emberiség életére törő gonosz erők, és a világot járó hatalmas szörnyek is. Csak a különleges, Javelin páncélokat kezelni tudó emberek, a Freelancerek állnak a teljes pusztítás útjában. Mi magunk is egy ilyen hőst alakítunk, akinek feladata megmenteni mindazt, ami az emberi fajból megmaradt.

A BioWare új szerepjátéka egyesíti a single-player történetmesélést a kooperatív akcióval. A játék fő helyszíne, Fort Tarsis szolgál kiindulópontként az expedíciók (küldetések és más kihívások) számára. A városon belül mindig egyedül vagyunk, hogy élvezhessük a történetet, és mellékszereplőkkel beszélgethessünk, illetve felkészíthessük páncélunkat a következő harcra. A küldetések egyedül vagy négyfős online kooperatív módban játszhatók. A fő történeten kívül az Anthem szabad játékot (Free Play) és erős endgame kihívásokat (Stronghold) is kínál, ahol egyre erősebb fegyvereket és felszereléseket nyithatunk meg a négy kaszt számára.

Természetesen páncéljaink is tökéletesen testreszabhatók, színekkel, anyagokkal, új fegyverekkel és más támadó- és védőfelszerelésekkel. Az Anthemben minden megszerezhető normál játékkal, nincs szükség további bérletre vagy mikrotranzakciókra sem.

Az Anthem az EA játékokhoz hasonlóan a Frostbite grafikus motort használja, ami hatalmas és lenyűgöző tájakat jelenít meg. Ebben a világban nem csak szaladni és lövöldözni, de repülni és lebegni is lehet, ezáltal valóban 3D-s harcokban vehetünk részt, ahol a hagyományos lövöldözős játékoktól eltérően sokkal több taktikai lehetőségünk van. Ez az új dinamika különbözteti meg az Anthemet más hasonló játékoktól.

Ez valóban egy új világ kezdete! Járj utána a rejtélyeknek, ne hagyd, hogy a mágikus ereklyék az ellenség kezébe kerüljenek, mentsd meg barátaidat, és élvezd a folyton változó, online világ által nyújtott kihívásokat! Az Anthem sok évig velünk lesz, így hosszútávú szórakozásra lehet készülni. Lépj be te is egy páncélba, és indulj új kalandokra!



További tartalom betöltése.