img

[LEZÁRULT] Anthem Facebook nyereményjáték

A BioWare új, nagyszabású akció-szerepjátékának megjelenését nyereményjátékkal ünnepeljük. Nyerd meg az Anthem egy példányát az általad választott platformra!

A játékosok már régóta várták az Anthem megjelenését, amely az EA és a BioWare újabb nagy dobása. Egy vadonatúj, online kooperatív akciójáték, amelyben speciális páncélok irányításával küzdhetünk a gonosz ellen, és menthetjük meg az emberiség utolsó városát, Fort Tarsist. A kanadai BioWare a rá jellemző mély történetmesélést a kooperatív, izgalmas harcokkal és szerepjátékos elemekkel ötvözte, így az Anthem valóban egy új világba jelent belépőt.

Az egyjátékos történet mellett küldetések, extra kihívások és speciális Stronghold pályák egész sora vár, Javelin páncéljaink pedig teljes mértékben testre szabhatók, színük, anyaguk, fegyverzetük és különleges képességeik is. A négy kaszt (Ranger, Colossus, Storm, Interceptor) egyedi játékstílusokat és pusztító kombinációkat kínál, a négyfős csapatok pedig dinamikus napszakok és időjárási körülmények között harcolhatnak a szörnyekkel, banditákkal és más fenyegetésekkel.

Velünk most Te is megnyerheted az Anthem egy példányát! Látogass el Facebook oldalunkra, ahol a vonatkozó bejegyzés kérdésére válaszolva részt vehetsz nyereményjátékunkon. Válaszodban ne felejtsd el megírni, hogy PC-re, PS4-re vagy Xbox One-ra szeretnél-e nyerni. A nevezési határidő jövő hét kedd (február 26.) éjfél, szerdán pedig sorsolunk!

Érdemes követni is Facebook oldalunkat, mert rendszeresen jelentkezünk új nyereményjátékokkal.



További tartalom betöltése.