Legújabb állásajánlataink

img

Ügyfélszolgálati munkatárs

Ügyfélszolgálati munkatársat keresünk az ország legnagyobb videojáték üzlethálózatánál!  Legyél Te az új csapattag és jelentkezz most!
img

Rendelés manager - Dunakeszi

Rendelés manager munkatársakat keresünk az ország legnagyobb videojáték üzlethálózatának raktárába! Légy Te az új csapattag a Konzolvilágban és jelentkezz most.
img

Csomagoló - Dunakeszi

Csomagoló munkatársakat keresünk az ország legnagyobb videojáték üzlethálózatának raktárába! Légy Te az új csapattag a Konzolvilágban és jelentkezz most.
img

Termék összeszedő - Dunakeszi

Termék összeszedő munkatársakat keresünk az ország legnagyobb videojáték üzlethálózatának raktárába! Légy Te az új csapattag a Konzolvilágban és jelentkezz most.
img

Számlázó - Dunakeszi

Számlázó munkatársakat keresünk az ország legnagyobb videojáték üzlethálózatának raktárába! Légy Te az új csapattag a Konzolvilágban és jelentkezz most.
img

Értékesítő – Sopron

 
Új értékesítő kollégákat keresünk Sopronban található üzletünkbe.
img

Értékesítő – Kecskemét


Új értékesítő kollégákat keresünk Kecskeméten található üzletünkbe.
img

Értékesítő – Miskolc


Új értékesítő kollégákat keresünk Miskolcon található üzleteinkbe
img

Értékesítő – Szombathely

Új értékesítő kollégákat keresünk Szombathelyen található üzletünkbe.
img

Értékesítő – Szeged

Új értékesítő kollégákat keresünk Szegeden található üzletünkbe.
img

Értékesítő – Csepel

Értékesítő kollégákat keresünk a Csepelen hamarosan nyíló Konzolvilág üzleteinkbe. Legyél Te is a csapatunk tagja!
img

Értékesítő – Dunakeszi

Új értékesítő kollégákat keresünk a Dunakeszin található Konzolvilág üzletünkbe. Legyél Te is a csapatunk tagja!

Állásajánlataink, aktuális állások

Fényes karrier Magyarország legnagyobb videójáték üzlethálózatában

Szeretnél egy olyan innovatív, népszerű vállalatnál dolgozni, amelyik több évben is elnyerte már "Az ország boltja" címet népszerűségi kategóriában? Aktuális álláslehetőségeinket itt megtalálod! Ha úgy gondolod, hogy ismersz valakit, akinek kézenfekvő lehet bármelyik nyitott pozíciónk, nyugodtan megoszthatod ismerőseiddel állásajánlatainkat.

Jelentkezése során személyes adatok felvételére kerül sor, melyhez Ön a jelentkezés elküldésével hozzájárulását biztosítja. Ezek az adatok, az Ön önéletrajzában, jelentkezésében megadott személyes adatok: név, cím, e-mail cím, telefonszám, születési hely, idő, anyja leánykori neve, lakcíme, neme, családi állapota, gyermeki száma, iskolai végzettsége, szakmai tapasztalata, életútja, fényképe, közösségi profilok hivatkozása (LinkedIn, facebook), önéletrajzban, motivációs levélben megadott egyéb adatok. A jelentkezés során megadott személyes adatokat, a jelentkezéstől számított 1 évig kezeljük, ha Ön, mint érintett korábban nem kéri személyes adatai törlését e-mailen. Személyes adatainak módosítását (helyesbítését), illetve törlését a regisztrációt követően bármely időpontban kérheti. Ha jelentkezése sikeres és munkavállalóként felvételre kerül, úgy személyes adatainak kezelésére a továbbiakban a munkajogi törvényi rendelkezések irányadóak.

További tartalom betöltése.