Tisztelt Vásárlóink! Országszerte 24 üzletünk minden nap nyitva tart a bevásárlóközpontok nyitásától 15 óráig. Házhozszállításunk továbbra is késedelem nélkül működik.

img

Alka Elephant perec minden online vásárlás mellé

Indítsd az évet Alka Elephant hihetetlenül lapos pereccel! Rendelj webáruházunkból és megajándékozunk egy csomaggal ebből az új finomságból.

Az 1994-ben alapított Alka a világ sok országában népszerű a finom Elephant perecével, amely pont úgy néz ki, mintha egy elefánt lapította volna ki! Velünk most megkóstolhatod ezt a finom nassolnivalót, új akciónk keretében.

Az Alka Elephant Hihetetlenül Lapos Perec mindent tartalmaz, amit egy sós snack-től elvárunk. Isteni ízű, kemencében sült, vékony és ropogós pereckarikák sós ízesítéssel. Ha vágysz valami rágcsálnivalóra, éhes vagy, vagy csak filmet nézel, ez a termék bárhol bármikor tökéletes lehet egy kis ropogtatáshoz. A termék nem olajban, hanem kemencében sült, így energiatartalma is alacsonyabb.

Próbáld ki velünk az Alka hihetetlenül lapos perecét! Rendelj online webáruházunkból, és rendelésed mellé megajándékozunk egy csomaggal ebből az új finomságból. Emeld még tovább az újdonság varázsát, és tedd emlékezetesebbé online rendelésedet egy csipetnyi sós élvezettel!További tartalom betöltése.