img

[LEZÁRULT] Aliens vs Predator Tűz és Kő nyereményjáték

Játssz velünk ezen a hétvégén, és Aliens vs Predator képregény-sorozatot nyerhetsz! Négy kötet izgalmas kalandokkal a két népszerű univerzum egyesítésével.

Világszerte óriási népszerűségnek örvend mind az Aliens, mind a Predator sorozat, legyen szó filmekről, könyvekről vagy képregényekről. Legújabb nyereményjátékunkon utóbbit nyerheted meg, méghozzá a Dark Horse Comics négykötetes gyűjteményét, amely a Fire and Stone (Tűz és Kő) sorozat egészét tartalmazza.

Ebben a képregény-sorozatban az LV-223-as bolygó áll a középpontban, ahol a Weyland-Yutani nagyvállalat próbál kolóniát építeni, nem tudván, hogy a planétát elözönlik a xenomorph idegenek. A konfliktusban aztán a Predator is felbukkan, amely legendás prédára vadászik, így a Perses űrhajó legénysége két tűz közé, a szinte biztos halál torkába kerül.

A nyereményjátékban kisorsolt négy kötet a képregénysorozat 16+2 számát egyben tartalmazza, így tiéd lehet a teljes kaland! Csak annyi a dolgod, hogy válaszolj a nyereményjátékos bejegyzésben feltett kérdésre, és máris ringbe szállsz a nyereményekért.

  • Nevezési határidő: 2019. szeptember 30. (hétfő) 12:00

Látogass el Facebook oldalunkra, ahol megtalálod a bejegyzést. Érdemes követni is oldalunkat, mert rendszeresen jelentkezünk ehhez hasonló nyereményjátékokkal. Sok szerencsét kívánunk!



További tartalom betöltése.