img

Alan Wake 4K-ban nyomoz

A Remedy Entertainment egyik legnagyobb klasszikusa, az Alan Wake végre felújított formában is elérhető, együtt az alapjáték és a két kiegészítő. Éld át újra a rejtélyes horrort!

Hosszú idő, 11 év után tér vissza sokak kedvenc misztikus horror-kalandja, az Alan Wake. A Remedy Entertainment (Quantum Break, Control) 2021-es kalandjátéka most felújított formában, a két kiegészítőjével együtt érhető el, most először PlayStation konzolokon is!

A játék főhőse a címszereplő Alan Wake, aki író, azonban alkotói válságban szenved. Feleségével egy idillinek tűnő kisvárosba, Bright Fallsba utaznak, hátha a főhőst ott megtalálja az ihlet. Sajnos azonban motiváció helyett horror várja. Alice, a felesége eltűnik, ő pedig, mikor a keresésére indul, egy olyan könyvének lapjait találja, amit nem emlékszik, hogy valaha is megírt volna. Az események kísértetiesen úgy alakulnak, ahogy a kéziratban meg vannak írva, a sötétség pedig halálos veszélyeket rejt, amiket csak fénnyel lehet leküzdeni.

Az Alan Wake Remastered a teljes élményt kínálja, hiszen a csomag része az alapjáték és a két kiegészítő – a The Signal és a The Writer – is. Így a teljes kaland egyben végigjátszható, gyönyörűen felújított, 4K felbontású grafikával, javított textúrákkal és karaktermodellekkel. A játék átvezető jeleneteit, szereplőit és tájait is megújították annak érdekében, hogy még szebb, még hangulatosabb legyen a történet.

Éld át a misztikus, sötét kalandot újra Xbox One és Xbox Series X|S konzolokon, vagy lépj be először az Alan Wake világába PlayStation 4 és PlayStation 5 gépekkel! A felújított produkció a mai naptól kapható üzleteinkben és webáruházunkban.



További tartalom betöltése.