img

Aktiváld magad HELL Active energiaitallal a Konzolvilágnál!

Vásárolj most bármelyik üzletünkben, mert új szerzeményed mellé most egy doboz HELL Active energiaitalt adunk ajándékba!

A videojátékok mellett az aktív élet és a mozgás is hozzátartozik a mindennapjaidhoz? Akkor a HELL Active energiaitalt neked találták ki! A népszerű márka egyik új típusú itala mindenkinek jól jön, aki szeretné a testét és az elméjét is felpörgetni a sportoláshoz, vagy akár az intenzív játékhoz.

A citrus-tuttifrutti ízű HELL ENERGY Active-hoz a megszokott minőségi összetevőket, 60%-kal kevesebb cukrot, és egy kis extrát használtak fel: a funkcionális ital L-karnitinnel és BCAA hozzáadásával készül! A HELL újdonsága tökéletes választás azok számára, akik elhivatottak a sport iránt, de nem szeretnének lemondani kedvenc energiaitalukról sem.

Most te is meggyőződhetsz a HELL aktív erejéről! Ha a Konzolvilágban vásárolsz személyesen, az ország bármelyik üzletében, akkor vásárlásod mellé egy doboz HELL Active-ot is ajándékba adunk. Ne habozz, mert az akció csak a készlet erejéig tart!

Legyél aktív, és csapj le az exkluzív, finom ajándékra!



További tartalom betöltése.