img

Akciós Sony PS3 320GB Slim

A Sony jelenlegi legerősebb konzolgépe, a Playstation 3 320GB egy fantasztikus akció keretén belül most még olcsóbb mint valaha! Sony Playstation 3 Slim, most kisebb, halkabb és nagyobb háttértárral rendelkezik!

Kapcsolodó termékek: Sony Playstation 3 Slim 320GB

A Sony csúcskategóriás konzolgépe újabb jóárasításon esett keresztül, így most már azok is hozzájuthatnak egy gyönyörű fekete Playstation 3 Slim atomerőműhöz, akik eddig esetleg sokallták az árát! A gép a piacon kapható legnagyobb 320GB háttértárral, a legmodernebb slim kivitelezésű karcsusított dizájnal, és 1 db vezetéknélküli kontrollerrel rendelkezik.

A csomag tartalma:

  • Playstation 3 Slim matt fekete alapgép
  • 320 GB-os háttértár
  • DualShock 3-as vezeték nélküli rezgős kontroller, irányító
  • AV kábel
  • Scart kábel
  • USB-s adatkábel és kontroller töltő

A gép nemcsak technikai adatokban múlja felül a vetélytársait, de képminőségben is a legmagasabb 1080p-s Full HD felbontást produkálja egyes játékok esetében.

A PlayStation Network egyedülálló lehetőségekkel vértezi fel a gépet, mert innen szinte az összes új játék demó verziója letölthető ingyenesen már a megjelenés előtt, így szabadon betekintést nyerhetünk egy-egy új címbe, hogy aztán eldönthessük melyik az amelyik végül annyira elnyeri a tetszésünket, hogy beruházunk rá.

A PlayStation 3 nagy hangsúlyt fektet az Online Multiplayer lehetőségre is, mely a Sony-nak köszönhetően ingyenesen elérhető és az alapjátékon kívül csak a plusz szolgáltatások azok, amikért pénzt kérnek, így megadja a lehetőséget a játékosoknak, hogy eldöntsék, szeretnének e élni az extra tartalmak által nyújtott többletszolgáltatásokkal.

Sony Playstation 3 Slim 320GB: 58900 Ft



További tartalom betöltése.