img

Ajándékozz Konzolvilág Mastercard bankkártyát!

Lepd meg szeretteidet vagy barátaidat Konzolvilág Mastercard kártyával, és juttasd őket nem csak egy praktikus, új fizetőeszközhöz, de exkluzív kedvezményekhez is!

A nemrég bevezetett Konzolvilág Mastercard bankkártya egy rendkívül egyszerűen használható, tetszőleges összeggel feltölthető fizetőeszköz, amelyet a Konzolvilág üzleteiben, illetve aktiválás után az ország összes Mastercard elfogadóhelyén szabadon használhatsz. A kártya előnye továbbá, hogy nem igényel banki szerződést, nincs havidíj, és bármikor igényelhető, akár üzleteinkben, akár online is.

De a Konzolvilág Mastercard kártya nem csak a Te számodra nyújthat előnyöket, hanem bárkinek, akit megajándékozol vele! Tökéletes választás lehet bármilyen alkalomra, névnapra, születésnapra, mindenkinek, aki egyszerűen és kötöttségek nélkül szeret vásárolni. Az ajándékba adott kártya tetszőleges összeggel, előre feltöltve igényelhető, így új tulajdonosa azonnal egy értékes, mégis praktikus ajándékkal gazdagodik.

A Konzolvilág Mastercard előnyei:

  • Egyedi, Xbox One dizájnú bankkártya.
  • Személyesen igényelve tetszőleges összeggel feltölthető (online rendelés esetén fix összegek állnak rendelkezésre).
  • Az ország bármelyik MasterCard elfogadóhelyén használható.
  • Egyérintéses fizetési lehetőség, 5000 forint értékhatárig PIN kód megadása nélkül is.
  • Exkluzív kedvezmények a kártya használata esetén!
  • Szerződéskötés nélkül igényelhető.
  • Első bankkártyának is ideális választás.

A megajándékozott ráadásul nem csak egy menő bankkártyának, hanem rögtön exkluzív kedvezményeknek is örülhet! A Konzolvilág Mastercard tulajdonosok ugyanis olcsóbban juthatnak hozzá Xbox One termékek széles, és egyre bővülő választékához. A kedvezmények között megtalálhatók Xbox kontrollerek (például Szürke/Kék, Armed Forces II és Phantom Black), a legjobb Xbox One játékok, úgy mint Forza Horizon 4 és PUBG, klasszikus Xbox exkluzív játékok és akár komplett gépcsomagok is!

Ajándékozz Konzolvilág kártyát előre feltöltött összeggel, melyet tulajdonosa havidíj nélkül használhat fel üzleteinkben! Lepj meg vele valakit, vagy kérd Te ajándékba! Minden alkalomra tökéletes választás!



További tartalom betöltése.